Δηλαδή για να κάτσει πάνω από την 6.5.26 (miui 7), θα χαθούν όλες οι εφαρμογές-ρυθμίσεις-αρχεία κλπ?
Κατάλαβα σωστά?
Κατάλαβα σωστά?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούσυγγνωμη, ποιος σου ειπε να φλασαρεις την ρομ μεσω του mi flash ;Ο/H tarnanas έγραψε:
Παω να την φλασαρω και δεν μου βγαζει αυτο το μηνυμα γνωριζει κανεις?
εδω ενας φιλος του λεει στο ποστ 70Ο/H gianniscfa έγραψε:
συγγνωμη, ποιος σου ειπε να φλασαρεις την ρομ μεσω του mi flash ;Ο/H tarnanas έγραψε:
Παω να την φλασαρω και δεν μου βγαζει αυτο το μηνυμα γνωριζει κανεις?
Πήγαινε στο forum - Συσκευές και βρες την δική σου. Εκεί άνοιξε ένα topic, εδώ είναι για τις τρέχουσες rom δεν θα το προσέξει κανείς. Ανάφερε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootload, δώσε ένα screnshot σχετικά με το κινητό σου.Ο/H tarnanas έγραψε:
Απο το updater παλι δεν μου την κανει install γιατι ? ειμαι οπως ηρθε το κινητο με stable! Xiaomi Mi Max εχω!
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πήγαινε στο forum - Συσκευές και βρες την δική σου. Εκεί άνοιξε ένα topic, εδώ είναι για τις τρέχουσες rom δεν θα το προσέξει κανείς. Ανάφερε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootload, δώσε ένα screnshot σχετικά με το κινητό σου.Ο/H tarnanas έγραψε:
Απο το updater παλι δεν μου την κανει install γιατι ? ειμαι οπως ηρθε το κινητο με stable! Xiaomi Mi Max εχω!