Αν έχεις ξεκλειδώσει επίσημα, δύσκολο να κλειδώσει, αλλά ακόμη και εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ξεκλειδώνεις άμεσα με τον ίδιο τρόπο που ξεκλείδωσες την πρώτη φορά.
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν έχεις ξεκλειδώσει επίσημα, δύσκολο να κλειδώσει, αλλά ακόμη και εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ξεκλειδώνεις άμεσα με τον ίδιο τρόπο που ξεκλείδωσες την πρώτη φορά.
Thanks. Ναι επίσημο ξεκλείδωμα το bootloader.
Και η ερώτηση που με αποτρέπει τόσο καιρό να το κάνω... Αφού θα φάνε όλα σβήσιμο ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να ξανά στήσω το τηλέφωνο μου; Δουλεύει το cloud backup της xiaomi? Γιατί αυτό μου φαίνεται λίγο βουνό μετά ☺️
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
ναι google και micloud συνδυασμός.
-
Καλησπέρα σας μου έβγαλε σήμερα στην μπάρα ειδοποιήσεων (λήψη English UK αναμονή για Wi-Fi) πώς το απενεργοποιώ η να την κατεβάσω για να μήν μου το βγάζει συνέχεια στην μπάρα ειδοποιήσεων? Ευχαριστώ εκ τον προτέρον
-
Στο κινητο, ειχα την 7.6.8 beta. Πηρα το email, και κατεβασα την 7.6.15, κλπ και οταν πηγα να την περασω, το κινητο εγραφε με κοκκινα γραμματα, error 7, δεν εγινε η εγκατασταση,, ειχα κανει wipe to cache, dalvik. Επιχειρησα να περασω ξανα την 7.6.8, παλι το ιδιο error 7. Τελικα εκανα full wipe,,, dalvik, data, cache, system και περασε η ρομ. Και μια λεπτομερεια: μετα το full wipe, εκανα reboot >>> recovery, και κολλησε το κινητοο στο mi, δηλ δεν εμπαινε στο recovery mode. Ετσι, πατησα volume up, kai πληκτρο on off, και μετα απο 5 λεπτα!! , μπηκε σε twrp, και περασα την ρομ. Αυτα.
-
Αυτά προκύπτουν καμία φορά από το TWRP Recovery που κλειδώνει την εγγραφή στο System (Write Protection).
-
Καλησπέρα,
Μια γρήγροη επιβεβαίωση από κάποιον που το έχει κάνει στο max pro. Έχω GTV 6.11.3 στο τηλέφωνο μου τώρα. Σύμφωνα με τις οδηγίες για να πάω σε Nougat 7 πρέπει να πάω πρώτα στην τελευταία 6αρα, δηλαδή την 6.12.22, και μετά φλασάρω μια Νουgat και θα παίζει ΟΚ χωρις να κάνω Wipe Data. Μόνο με wipe dalvik & cache?
-
Κανονικά ναι, αλλά νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι 100% δε θα χρειαστεί να κάνεις wipe το data οπότε πάρε τα απαραίτητα back up να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω το πίσω καπάκι της μπαταρίας από Αθήνα; Γιατί έκανα μια ζημιά και θέλω να το αλλάξω. Κοίταξα κι από Κίνα απλά σκέφτομαι ότι θα αργήσει να έρθει.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δες λίγο στα καταστήματα που διαφημίζονται στο site. Αν δεν βρεις κοίτα skroutz
-
από Κινα πηρα ένα ανταλλακτικο 7 ευρω, και περασε τελωνειο, εκανε 25 μερες μονο στο τελωνειο, και πληρωσα 3 ευρω στο Ταχυδρομειο. το infoquest , νομιζω είναι κατι σαν αντιπροσωπεια, το cittisshop?, διαφορετικα από Κινα από ALiExpess, apo honorbuy (στην Ιταλια), στειλε email, μηπως τοχουν.
-
Σημερα χωρις να το πολυκαταλάβω κατέβασα και εγκατέστησα την MIUI 8.5.1.0 NBDMIED Global Stable. Ναι ειναι android 7.0. Ψαχνωντας στο MIUI forum βρήκα το εξής:
[News]
Feedback Here: Beta Stable V8.5.1.0.NBDMIED for Mi Max Prime Released!
250 3 |18:23, Jun-22-2017 | From PC | |Go to reply no.This post was edited by feds64 at 18:23, Jun-22-2017
Hei Mi Max Prime Fans,
A new MIUI 8.5 Beta Global Stable V8.5.1.0.NBDMIED for Mi Max Prime has just been pushed via OTA. Kindly give your feedback on your user experience.
- A newly released MIUI 8.5 Beta Stable for Mi Max Prime is currently being pushed to random users.
- The Update will be through OTA and will be with/without Changelog.
- ROM will be released to the Public after a successful previews of the Beta Stable ROM.
Notice:- Do not Leak or Share the Changlog of the Beta Stable ROM.
Your feedback is much appreciated.
Regards,
FEDS64
Xiaomi Mi Max/Prime Sub-forum Management Team
Μέχρι στιγμης δουλεύει πολυ καλά και δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα.Ερωτήσεις: 1)Πως γίνεται να είναι beta, δηλαδή, αν δεν κανω λαθος, υπό ανάπτυξη και να ειναι και stable, δηλαδή σταθερή;
2)Αν αντιμετωπίσω προβλήματα μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη global stable, την οποία με απίστευτο κοπο και με τη βοηθεια του forum εγκατέστησα; Και πόσο ευκολο είναι; - A newly released MIUI 8.5 Beta Stable for Mi Max Prime is currently being pushed to random users.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0