Νομίζεις ή τρολαρεις?Ο/H NasDriver έγραψε:
νομίζω ότι ο 652 είναι καλύτερος από τον 625... περισσότερα μπορούν να σου πουν μόνο παιδιά που τα έχουν δουλέψει![]()
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝομίζεις ή τρολαρεις?Ο/H NasDriver έγραψε:
νομίζω ότι ο 652 είναι καλύτερος από τον 625... περισσότερα μπορούν να σου πουν μόνο παιδιά που τα έχουν δουλέψει![]()
Την επόμενη φορά που θα απευθυνθείς σε συντονιστή ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος με ανάλογους σχολιασμούς ετοιμάσου και γιαΟ/H kostas_falcon έγραψε:
Νομίζεις ή τρολαρεις?
Καταρχήν να έχουμε λίγο την αίσθηση του χιούμορ! Και Μόνο ότι μου μιλάς για μπαν αυτό με ξεπερνάει....Όταν τίθεται θέμα καλύτερου μεταξύ ενός καθαρά high end midrange soc (652) με 4 cortex A72 και άλλους 4 A53 για οικονομία και ενός soc με μόνο Α53 επεξεργαστές. Το οτι είσαι διαχειριστής και νομίζεις το εμφανές επίσης μου κάνει αίσθηση....το ότι με απειλείς με μπαν αυτό μου θυμίζει τις πολλές μαύρες στιγμές του myphone....ξέρεις δεν χρειάζεται να με μπαναρεις, μπορώ να φύγω και μόνος Μου....Ο/H NasDriver έγραψε:
Την επόμενη φορά που θα απευθυνθείς σε συντονιστή ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος με ανάλογους σχολιασμούς ετοιμάσου και γιαΟ/H kostas_falcon έγραψε:
Νομίζεις ή τρολαρεις?
![]()
Μια φατσούλα στο τέλος του μηνύματος βοηθάει στην κατανόηση του πότε ο γραπτός λόγος έχει και χιούμορ μέσα...Ο/H kostas_falcon έγραψε:
Καταρχήν να έχουμε λίγο την αίσθηση του χιούμορ!