Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
-
-
Ο/H john.azik έγραψε:
εκτος απο τα Ελληνικα.Μπορω να κανω κατι για αυτο?
-
Για εμάς που δεν πήραμε Ιnternational και έχουμε cosmote, χάσαμε κάτι;
-
Ο/H parisv έγραψε:
Για εμάς που δεν πήραμε Ιnternational και έχουμε cosmote, χάσαμε κάτι;
-
-
Καλησπέρα στο φόρουμ!! Έχουμε θεματαρα εδώ. Σήμερα παρέλαβα το special edition. Bang good η αγορά πηγαίνω ταχυδρομείο σκίζω το σακουλι και βλέπω τη συσκευασία χωρίς ναυλον χωρίς κάποια ταινία κάτι να λέει πως είμαι καινούργιο σκίσει μου το ναυλον. Η συσκευή κάνει μπαμ ότι είναι καινούργια και αχρησιμοποιητη φαίνεται πάντως. Απλά με προβλημάτισε η συσκευασία. Το ανοίγω το κινητό να μη τα πολύ λόγω. Βάζω σιμ δεν την αναγνωρίζει κάμερα δεν λειτουργεί οπότε τι κάνουμε?? Έψαξα σε φόρουμ κτλ πάρα πολύ με το ίδιο πρόβλημα. Λύσεις πολύπλοκες πήγα να περάσω άλλη ρομ δεν τα κατάφερα. Βοήθεια!!!
-
-
Ο/H kostas2089 έγραψε:
Καλησπέρα στο φόρουμ!! Έχουμε θεματαρα εδώ. Σήμερα παρέλαβα το special edition. Bang good η αγορά πηγαίνω ταχυδρομείο σκίζω το σακουλι και βλέπω τη συσκευασία χωρίς ναυλον χωρίς κάποια ταινία κάτι να λέει πως είμαι καινούργιο σκίσει μου το ναυλον. Η συσκευή κάνει μπαμ ότι είναι καινούργια και αχρησιμοποιητη φαίνεται πάντως. Απλά με προβλημάτισε η συσκευασία. Το ανοίγω το κινητό να μη τα πολύ λόγω. Βάζω σιμ δεν την αναγνωρίζει κάμερα δεν λειτουργεί οπότε τι κάνουμε?? Έψαξα σε φόρουμ κτλ πάρα πολύ με το ίδιο πρόβλημα. Λύσεις πολύπλοκες πήγα να περάσω άλλη ρομ δεν τα κατάφερα. Βοήθεια!!!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H kostas2089 έγραψε:
γιατι και εγω δεν εχω και πολυ ιδεα...
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Όταν λες δεν λειτουργεί η κάμερα τι εννοείς?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα