Ευχαριστώ πολύ! Ναι έχουν περάσει 30 μέρες. Χάθηκα στη μετάφραση. Κατάλαβα στις οδηγίες του unlocker οτι με τον mi account μπορείς να ξεκλειδώσεις ΜΙΑ συσκευή μέσα σε 30 μέρες.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μπορείς αρκεί να έχουν περάσει 30 μέρες...Πρέπει να αλλάξεις ρομ πρώτα βέβαια γτ με αυτή αδυνατον να ξεκλειδώσει.Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Θα μπορέσω να ξεκλειδώσω στο max με το ίδιο mi account ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Κάνε και έναν έλεγχο bootloader
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όταν πας για το unlock , καλά είναι να έχεις αποσυνδέσει από την άλλη συσκευή το λογαριασμό.
-
ερώτηση είναι αυτή τώρα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
ΟΚ. Μετά μπορώ να τον ξανάπροσθέσω όμως, έτσι?
Ο/H demakhs έγραψε:
ερώτηση είναι αυτή τώρα??
-
-
είναι αργά τώρα...αύριο πρωί πάλι....goodnighttttt!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν έχει MM το mi pc suite δεν πρόκειται να το δει. Έχεις ενεργοποιήσει USB debugging?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μπορεσα και τσεκαρα τον bootloader. Ειναι κλειδωμενος. Τωρα προσπαθω να περασω την offical global dev για να ξεκλειδωσω τον bootloader. Δεν με αφηνει η εφαρμογη του updater του κινητου. Κατι λεει δεν μπορει να κανει couldnt verify update package.
Τελικά έκανα ξεκλείδωμα με την ρομ που είχε και πέτυχε με την πρώτη.
Τα υπόλοιπα βήματα ήταν εύκολα. -
Θέλω να ρωτήσω εσάς που γνωρίζετε γιατί δεν το έχω ξανακάνει: Πέρασα την GTV_6.10.27 MIUI V8 και έκανα root με το SuperSU-v2.78.zip που προτείνετε. Όλα καλά. Όταν βγεί η επομενη έκδοση π.χ. GTV_6.11.3 μπορεί να περαστεί κανονικά πανω από την ρουταρισμένη (χωρίς να χαθεί τίποτα απο τα δεδομένα) και πρέπει να ξαναγίνει root? Εαν ναι, να γίνει με το ίδιο SuperSU-v2.78.zip ή με το 2.78b1?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0