Για να βοηθήσω οσο μπορώ θελει format data μεσα από το TWRP για να φανει το internal storage.Το θεμα είναι ότι και παλι δεν φαινεται η ρομ μεσα στο storage.Κατι παιζει με το encryption.
You may think you can fly - but you better not try
Για να βοηθήσω οσο μπορώ θελει format data μεσα από το TWRP για να φανει το internal storage.Το θεμα είναι ότι και παλι δεν φαινεται η ρομ μεσα στο storage.Κατι παιζει με το encryption.
Αυτο έκανα και εγώ οταν είχα το ιδιο πρόβλημα storage 0, format data και ξανά reboot στο recovery
καλημερα, μετα από πολλές ώρες και πολύ βοήθεια από τον lalasgr χθες το βράδυ καταφέραμε να περάσουμε την official global. Την ελληνική δεν μπόρεσαμε να τη περάσουμε γιατί έβλεπε το storage 0 και δε με άφηνε να επιλεξω το data μέσα στο mount. Πολλά like στον lalasgr για τον κόπο και την υπομονή του
καλημερα, μετα από πολλές ώρες και πολύ βοήθεια από τον lalasgr χθες το βράδυ καταφέραμε να περάσουμε την official global. Την ελληνική δεν μπόρεσαμε να τη περάσουμε γιατί έβλεπε το storage 0 και δε με άφηνε να επιλεξω το data μέσα στο mount. Πολλά like στον lalasgr για τον κόπο και την υπομονή του
το storage 0 για να το δει πρέπει να κανεις format data και reboot ξανα στο recovery
Πηγαίνοντας στο mount ήταν τικαρισμένο μόνο το cache και όταν προσπαθούσε να τικάρει το data δεν τον άφηνε. @trifos όταν λες format εννοείς WIPE ε? Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που ίσως δεν ξέρουμε?
Πηγαίνοντας στο mount ήταν τικαρισμένο μόνο το cache και όταν προσπαθούσε να τικάρει το data δεν τον άφηνε. @trifos όταν λες format εννοείς WIPE ε? Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που ίσως δεν ξέρουμε?
οχι wipe, πηγαινεις wipe μετα σε βγαζει σε advanced wipe -format data- swipe to factory reset σε αυτό το πίνακα πατας format data και μετα επανεκκίνηση στο recovery και θα το δει. Όσες φορές μου έβγαζε αυτό ετσι το έκανα το αναφέρουν και στο miui.en
Καλησπέρα σας
Ειμαι κατοχος ενός mi5
Εκανα την αιτηση για unlock της συσκευης,μου ηρθε το μνμα επιβεβαίωσης,εκανα ulnlock τη συσκευή και το επιβεβαιωσα μεσω adb.
Ξεκινησα λοιπον να περασω τη ρομ βαση του παραπανω οδηγου.
Περασα tprw εκανα τα βηματα σωστα και κατά την εγκατασταση του ζιπ μου εβγαλε ένα fail σε καποιο mount
Στη συνεχεια εκανε επανεκιννηση συνεχεια στο λογοτυπο της mi/
Καταφερα να μπω σε tprw αλλα από πορτοκαλι χρωμα εγινε μπλε/
Δοκιμασα άλλες 3 φορες να κανω εγκατασταση αλλα με το ιδιο αποτέλεσμα...bootloop στο λογοτυπο της mi
Τι μπορω να κανω?????????
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην johnhoston: Μου βγαζει το εξης:
mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at data:device or recource busy ().