μπαααααααααα!!!!!!
[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
καλησπερα στο team και συγχαρητήρια για όλη την καλή δουλειά που κάνετε...θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις αναβαθμίσεις γιατί με έχει κουράσει να κατεβαζω και να κάνω όλη την διαδικασία.. υπάρχει τρόπος να τις περναω απευθείας τις αναβαθμίσεις από την αναβάθμιση του κινητού?
-
@geoanto555 έχω κάνει πολλές φορές πισωγυρισμα στις developer rom και σε κανενα δεν έκανα delete data. Όπως από την 28 που πήγα στην 21 λόγω battery drain. Παρόλα αυτά, δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα. Επομενως ο φίλος παραπάνω, ας το κάνει.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk -
@Giwrgos93 μπορεις να κατεβασεις το αρχειο, να το αντιγραψεις στο τηλεφωνο και να χρησιμοποιησεις τον updater
για να το φλασαρεις με την επιλογη ''επιλεξτε το πακέτο αναβάθμισης''Life is too short to remove usb safely -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το θέμα του το έστειλες, να δω αν θα μπορέσει να το βάλει.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giasoy έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H tkvkp έγραψε:
@geoanto555 έχω κάνει πολλές φορές πισωγυρισμα στις developer rom και σε κανενα δεν έκανα delete data. Όπως από την 28 που πήγα στην 21 λόγω battery drain. Παρόλα αυτά, δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα. Επομενως ο φίλος παραπάνω, ας το κάνει.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H giasoy έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για πες, έχω ρωτήσει πολλές φορές πως γίνεται να παρακάμψουμε το "θέματα από τριτες πηγές δεν υποστηριζονται" αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανένας.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Kαι εγώ είχα θεματάκι με τη μπαταρία. Επίσης παρατήρησα και κάποια lag σε μερικές περιπτώσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα