Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Σε ποια φάση στο δίνει 900Ε; Μπαίνει σε fastboot;
      Σε fastboot κανονικά .
      Νομίζω είτε download mode είτε edl mode (σαν kenzo) θα γίνει δουλειά.ομως αυτό που με καίει να βρω και άλλη dev rom fastboot να μου φύγουν οι υποψίες.
    • Ο/H filosofos77 έγραψε:

Τώρα να ρωτησω δύο πράγματα,εχει πάνω official stable και πήρε update όταν το ανοιξα.
      Αν του κάνω επαναφορά μέσα από το μενού και μετά του περάσω από update την official dev κάνοντας μετά την κίνηση για ξεκλειδωμα γίνεται?
      Το άλλο αν παίζω μέσω edl mode (Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)) υπάρχει καμία πιό παλιά fastboot rom να δοκιμασω,μηπως είναι και ή rom.
      Δεν έχω δει να σου πω καθόλου τι παίζει με το συγκεκριμένο κινητό,.
      Αν έχει κανονικά dev θα την πάρει από updater και μετα θα ξεκλειδώσεις..
      όσο για edl δες αν κυκλοφορούν fastboot ρομς.

@NasDriver έχει άλλες ρομ για το συγκεκριμένο;

• Παιδιά συγνώμη, τώρα τα είδα :oops:

@filosofos77, μήπως δεν είναι land και είναι Ido ? Στο "About phone" το έχει σαν Redmi 3S ή σαν Redmi 3 ?
      Έχω κουρκούτι μυαλό τώρα, δεν μπορώ να σκεφτώ σε ποιο σημείο μπορεί πήγε στραβά και τι :(

Εδώ είναι οι fastboot roms xiaomi fastboot roms, προς το τέλος είναι για το Land
    • Διαφήμιση
    • Μιλαμε πάντα για το Land,το ξεκαθαρίζω.
      έχω ένα απλό και ένα pro.
      NasDriver όπως καί τα αλλά παιδιά εδώ που βοηθάνε τόσο κόσμο δεν είναι λόγος να απολογηστε. :D
      Δες πριν τι έχω κάνει έως τώρα.
      Αν είναι κάτι από αυτά που προσπάθησα λάθος μου λες .
      Δεν έχω κάνει όμως μέσω edl mode,ειδα το είχες προτείνει σε ένα παιδί λίγες μέρες πριν όπου και ανέφερε ότι το έφτιαξε,αλλα τι .Να το επαναφέρει η να το φλασαρει,δεν το αναφέρει αυτό.
    • Αν δεν κάνω λάθος, από τη στιγμή που η συσκευή είναι κλειδωμένη μπορείς να κάνεις flash fastboot rom μόνο σε download mode. Έτσι είχα βάλει την fastboot eu 7.1.3 με ελληνικά όταν είχα ακόμα κλειδωμένο το Redmi 3.

Επειδή το Redmi 3s είναι καινούρια συσκευή, δεν κυκλοφορούν πολλές fastboot. Αν και δε πιστεύω να φταίει η τελευταία official dev 6.8.5 fastboot που δοκίμασες, υπάρχει και μια παλιότερη official dev fastboot στο MIUI 8 China Developer Rom 6.6.17 for Redmi 3S and Redmi 3/Pro Released. (Αν το αρχείο που θα κατεβάσεις έχει επέκταση .tar, μετονόμασε το πρώτα σε .tgz και μετά κάνε αποσυμπίεση)

Δυο πράγματα που ίσως βοηθήσουν, φαντάζομαι όπως δουλεύει το Redmi 3, παρόμοια δουλεύει και το Redmi 3S.

Πρώτο: Το driver 900E μπορείς να το απεγκαταστήσεις από τη διαχείριση συσκευών και να το ξαναδεί μόλις συνδέσεις τη συσκευή, αν χρειαστεί και με ενημέρωση του οδηγού από το φάκελο εγκατάστασης του miflash στο program files.

Δεύτερο (ίσως πιο σημαντικό): Στο download mode μπορούμε να μπούμε χωρίς adb εντολές. Με κλειστή τη συσκευή

α) συνδέουμε τη συσκευή με usb στον υπολογιστή και στη συνέχεια κρατάμε τα volume up και volume down πατημένα και αμέσως το power επίσης (και τα τρία πατημένα) μέχρι να μπει σε download mode (παραμένει μαύρη η οθόνη) και αναγνωρίζεται στη διαχείριση συσκευών, κανονικά ως 9008.
      ή
      β) κρατάμε πατημένα μόνο τα volume up και volume down, και ενώ τα έχουμε πατημένα συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή με usb. Η συσκευή θα μπει πάλι σε download mode.
    • @NasDriver επειδή δεν μπορώ να μπω στο λινκ με τις ρομ που παραθέτεις έχει βγει global dev /international για το 3s;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Διαφήμιση
    • Ή οποία περνάει εύκολα; Χρειάζεται ξεκλειδωμα; Είναι οφισιαλ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Από το site είναι στάνταρ official και δεν θέλουν ξεκλείδωμα..

• Παιδια τις απαιτήσεις που θα δώσω είναι από όσα θυμάμαι,μια και είμαι εκτός σπιτιού και pc.

Ο/H NasDriver έγραψε:

Έλεγξε πάλι τους drivers, μήπως δεν είχαν μπει σωστά :/
      Για θέμα driver's πιστεύω,χωρις να το δενω,οτι είμαι οκ,μια και το αναγνώρισε κανονικά σε όλες τις φάσεις,ανοιχτο - fastboot - download mode.
      Αυτό γιατί πριν 3 μήνες έφτιαξα ένα Ido φίλης και πριν 1μισο μήνα δύο kenzo.
      Θα το τσεκαρω πάλι το πρωί.

Ο/H dtsilog έγραψε:

Αν δεν κάνω λάθος, από τη στιγμή που η συσκευή είναι κλειδωμένη μπορείς να κάνεις flash fastboot rom μόνο σε download mode. Έτσι είχα βάλει την fastboot eu 7.1.3 με ελληνικά όταν είχα ακόμα κλειδωμένο το Redmi 3.

Επειδή το Redmi 3s είναι καινούρια συσκευή, δεν κυκλοφορούν πολλές fastboot. Αν και δε πιστεύω να φταίει η τελευταία official dev 6.8.5 fastboot που δοκίμασες, υπάρχει και μια παλιότερη official dev fastboot στο MIUI 8 China Developer Rom 6.6.17 for Redmi 3S and Redmi 3/Pro Released.

Δυο πράγματα που ίσως βοηθήσουν, φαντάζομαι όπως δουλεύει το Redmi 3, παρόμοια δουλεύει και το Redmi 3S.

Πρώτο: Το driver 900E μπορείς να το απεγκαταστήσεις από τη διαχείριση συσκευών και να το ξαναδεί μόλις συνδέσεις τη συσκευή, αν χρειαστεί και με ενημέρωση του οδηγού από το φάκελο εγκατάστασης του miflash στο program files.

Δεύτερο (ίσως πιο σημαντικό): Στο download mode μπορούμε να μπούμε χωρίς adb εντολές. Με κλειστή τη συσκευή

α) συνδέουμε τη συσκευή με usb στον υπολογιστή και στη συνέχεια κρατάμε τα volume up και volume down πατημένα και αμέσως το power επίσης (και τα τρία πατημένα) μέχρι να μπει σε download mode (παραμένει μαύρη η οθόνη) και αναγνωρίζεται στη διαχείριση συσκευών, κανονικά ως 9008.

β) κρατάμε πατημένα μόνο τα volume up και volume down, και ενώ τα έχουμε πατημένα συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή με usb. Η συσκευή θα μπει πάλι σε download mode.
      Για την ώρα,οσο είδα το κινητό είναι ξανά λειτουργικό,αρα το 900Ε , χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν υφίσταται.
      Είναι σαν να μην έχω κάνει τίποτα άρα όλα οκ!
      Τώρα διότι με μπερδέψες λίγο,μια και ή αναφορά της συσκευής σχετίζεται και με το Ido,ο τρόπος εισαγωγής σε download mode είναι ανάλογος σαν τις φωτογραφίες,τα ίδια είδα και σε αυτό που έχω.
      Τώρα ο τρόπος που λες δεν το γνώριζα άρα το πρωί το κάνω έτσι.
      Όσο για την rom ρωτησα γιατί σε σελίδες που εψαξα εδω και για άλλες συσκευές(kenzo) τα σφάλματα που είδα ίσως και να προέρχονται απότην ίδια την rom ή με restart pc ,το δεύτερο το έκανα πολλές φορές σαν πιο εύκολο αλλά δεν.
      Θα πάρω και αυτή που μου έστειλες και βλέπω.
    • Διαφήμιση
    • Τελικα μετα απο το να φτασω στο αμην καταφερα να το φλασαρω με την τελευταια officia dev china.
      Πρωτα να παρουσιασω φωτος απο τις συσκευες.

Αριστερά το 32αρι και δεξια το 16αρι.Οι δυο τελευταιες ειναι για μια επιλογη που ειδα στο μενου που μου εκανε εντύπωση ενω στον έλεγχο ειναι κανονικα κλειδωμενα.
      Να τα παρω απο αρχη,χθες βραδυ εψαξα να βρω πληροφορίες σχετικα με το προβλημα.Λιγα πραγματα......
      Το μονο που ειδα για νεους drivers ,αν ειχα θεμα εκει αλλα και πιο καινουρια εκδοση miflash,οπου και την κατεβασα.
      Miflash 2016.03.30 x64
      Miflash.zip - Google Drive
      Ετσι αρχισα ξανα για φλασαρισμα με τον τροπο και την ρομ που εδωσε ο dtsilog αλλα δεν ουτε αυτουσια ονομασια ουτε με αλλη ουτε σε αλλους δισκους στο pc!!Συνεχεια σφαλμα για ονομασια. :S
      Κατεβασα ξανα την τελευταια dev που δουλευα χθες,οπως ηταν οπου και την περασε αμεσως,με download mode παντα.
      Ημουνα αναγκασμενος να κανω την εγκατασταση γιατι πινοντας ενα καφε να συνελθω το πρωι εκανα factory reset μπας και......αλλα το μονο που ελαβα ηταν να χασω το wifi που δεν ανοιξε ουτε με λουκουμακι!! X(
      Για την ωρα το αφυνω και ισως συνεχισω το απογευμα. :sleeping:
      Ξεχασα να δωσω και τα στοιχεια μετα το Flash με την dev οπου τελος εγινε και το unlock του bootloader! :D :D