Σε fastboot κανονικά .Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε ποια φάση στο δίνει 900Ε; Μπαίνει σε fastboot;
Νομίζω είτε download mode είτε edl mode (σαν kenzo) θα γίνει δουλειά.ομως αυτό που με καίει να βρω και άλλη dev rom fastboot να μου φύγουν οι υποψίες.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε fastboot κανονικά .Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε ποια φάση στο δίνει 900Ε; Μπαίνει σε fastboot;
Δεν έχω δει να σου πω καθόλου τι παίζει με το συγκεκριμένο κινητό,.Ο/H filosofos77 έγραψε:
Τώρα να ρωτησω δύο πράγματα,εχει πάνω official stable και πήρε update όταν το ανοιξα.
Αν του κάνω επαναφορά μέσα από το μενού και μετά του περάσω από update την official dev κάνοντας μετά την κίνηση για ξεκλειδωμα γίνεται?
Το άλλο αν παίζω μέσω edl mode (Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)) υπάρχει καμία πιό παλιά fastboot rom να δοκιμασω,μηπως είναι και ή rom.
Για θέμα driver's πιστεύω,χωρις να το δενω,οτι είμαι οκ,μια και το αναγνώρισε κανονικά σε όλες τις φάσεις,ανοιχτο - fastboot - download mode.Ο/H NasDriver έγραψε:
Έλεγξε πάλι τους drivers, μήπως δεν είχαν μπει σωστά
Για την ώρα,οσο είδα το κινητό είναι ξανά λειτουργικό,αρα το 900Ε , χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν υφίσταται.Ο/H dtsilog έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, από τη στιγμή που η συσκευή είναι κλειδωμένη μπορείς να κάνεις flash fastboot rom μόνο σε download mode. Έτσι είχα βάλει την fastboot eu 7.1.3 με ελληνικά όταν είχα ακόμα κλειδωμένο το Redmi 3.
Επειδή το Redmi 3s είναι καινούρια συσκευή, δεν κυκλοφορούν πολλές fastboot. Αν και δε πιστεύω να φταίει η τελευταία official dev 6.8.5 fastboot που δοκίμασες, υπάρχει και μια παλιότερη official dev fastboot στο MIUI 8 China Developer Rom 6.6.17 for Redmi 3S and Redmi 3/Pro Released.
Δυο πράγματα που ίσως βοηθήσουν, φαντάζομαι όπως δουλεύει το Redmi 3, παρόμοια δουλεύει και το Redmi 3S.
Πρώτο: Το driver 900E μπορείς να το απεγκαταστήσεις από τη διαχείριση συσκευών και να το ξαναδεί μόλις συνδέσεις τη συσκευή, αν χρειαστεί και με ενημέρωση του οδηγού από το φάκελο εγκατάστασης του miflash στο program files.
Δεύτερο (ίσως πιο σημαντικό): Στο download mode μπορούμε να μπούμε χωρίς adb εντολές. Με κλειστή τη συσκευή
α) συνδέουμε τη συσκευή με usb στον υπολογιστή και στη συνέχεια κρατάμε τα volume up και volume down πατημένα και αμέσως το power επίσης (και τα τρία πατημένα) μέχρι να μπει σε download mode (παραμένει μαύρη η οθόνη) και αναγνωρίζεται στη διαχείριση συσκευών, κανονικά ως 9008.
β) κρατάμε πατημένα μόνο τα volume up και volume down, και ενώ τα έχουμε πατημένα συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή με usb. Η συσκευή θα μπει πάλι σε download mode.

οπου τελος εγινε και το unlock του bootloader!