Ελληνικά έχουν οι developer μόνο και αυτές σε ποσοστό 20%-25%Ο/H nflo έγραψε:
(με την προυπόθεση οτι η global έχει ελληνικά ?)
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
@nflo μονο οι global dev εχουν μερκα ελληνικα (υπαρχει θεμα στο φορουμ για το επιπεδο μεταφρασης) αλλα για το 3s δεν υπαρχει ακομα η ρομ αυτη...
@geoanto555 fastboot οχι αλλα δεν μπορει να περαστει με Mi PC Suite; δες λιγο και εδω MIUI 7.5 Global Stable V7.5.8.0.MALMIDE for Redmi 3S Released! Download Here! - Redmi 3/3S/3X - Xiaomi MIUI Official Forum εχει global stable fastboot rom ετσι δεν ειναι;Xiaomi RN3 pro 32Gb -
έχει και fastboot αυτό που έστειλες..
δοκίμασε μεαυτόν τον οδηγό την recovery ..
Αν όχι πας με miflash/... -
Σωστός, είναι νέα global stable fastboot rom. Δεν θα έχεις όμως ελληνικά ούτε μπορείς να κάνεις unlock με αυτήν. Μόνο google play store θα έχει.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
αν είναι ξεκλείδωτος με official τρόπο τότε μπορείς να συνεχίσεις με εγκατάσταση twrp και Ελληνικής
Σε fastboot με adb κάνε ή boot ή flash το twrp .. Πρώτα καλά είναι να έχεις βάλει την ρομ μέσα στο κινητό.
Συνεπως: OXI μεσω της MIUI
πρεπει να το κανω με adb οπως ειναι ο οδηγος κλπ κλπ
εχω 2 αποριες.
1. οταν συνδεουμε το κινητο στο pc στο device manager πρεπει να το αναγνωρισει με το ονομα του???? πχ το mi4 το αναγνωριζει ως xiaomi MI4W και το redmi3s ως redmi3s. Επισης εμφανιζεται και ο αποθηκευτικος χωρος στον υπολογιστη. ΤOTE ειμαστε σιγουροι οτι εχουν περαστει οι drivers sto PC?????? ή πρεπει να εμφανισει σε COM θυρα καποιο κινητο?Αυτο το ρωταω γιατι αλλιως ισως να μη μου πετυχει η διαδικασια του adb.
2. Πως ειναι δυνατον καποιος να εχει ξεκλειδωσει unofficially τον bootloader???? θα ειναι ειτε ξεκλειδωμενος ειτε οχι. Δλδ δεν μπορω να καταλαβω την εννοια unofficially unlocked.
Ειχα βαλει παλιοτερα gtv στο RN2 του πατερα μου αλλα αυτο το θεμα με το κλειδωμα με εχει μπερδεψει -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
έχει και fastboot αυτό που έστειλες..
δοκίμασε μεαυτόν τον οδηγό την recovery ..
Αν όχι πας με miflash/...
@NasDriver Μηπως ειναι χρηστη του φορουμ ομως και δεν ειναι official;Xiaomi RN3 pro 32Gb -
Ο/H zenith έγραψε:
Δλδ δεν μπορω να καταλαβω την εννοια unofficially unlocked.
@astrah, από en.miui.com/a-234.html
-
1Αν είναι συνδεμένο το κινητό και ανοιχτό μπορείς να δεις αν έχει drivers με την εντολη adb devices..
Αν σου βγάλει device kai κωδικό είσαι οκ.Το ίδιο και σε fastboot με fastboot devices.
Η com έιναι για download mode.
2 Υπάρχει δυνατότητα.... αν δεν είσαι σίγουρος ξανά κλείδωσε τον.. Θα μπρικάρει αλλιώς.
Εσύ το ξεκλείδωσες;;; -
Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει την ελληνική rom στο land ή σε κάποιο άλλο xiaomi με κλειδωμένο bootloader με την μέθοδο που προτείνεται εδώ Redmi 3 Pro Considerations - Flash global RO⦠| Xiaomi Redmi 3 ;
-
καλα ε το νημα εχει παρει φωτια!!!
γι'αυτο το λογο αλλωστε προτιμω xiaomi, ποιοτητα υπαρχει και σε αλλα κινητα.
στο θεμα μας τωρα,
το land δεν το επιχειρησα ακομα , δεν ειναι δικο μου, ειναι ενος φιλου.
αυτη η miui 8 global 6.716.16 | Developer που φοραει και μετη διαδικασια που εκανε και ειδε οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ειμαι σιγουρος οτι ακολουθωντας τα παραπανω βηματα δεν θα του το brickαρω? (συγνωμη αν κουραζω , το εχω κανει ΛΑΜΨΗ το θεμα) -
Ο/H zenith έγραψε:
αυτη η miui 8 global 6.716.16 | Developer που φοραει και μετη διαδικασια που εκανε και ειδε οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ειμαι σιγουρος οτι ακολουθωντας τα παραπανω βηματα δεν θα του το brickαρω? (συγνωμη αν κουραζω , το εχω κανει ΛΑΜΨΗ το θεμα)
Xiaomi RN3 pro 32Gb -
Ο/H nflo έγραψε:
Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει την ελληνική rom στο land ή σε κάποιο άλλο xiaomi με κλειδωμένο bootloader με την μέθοδο που προτείνεται εδώ Redmi 3 Pro Considerations - Flash global RO⦠| Xiaomi Redmi 3 ;
Αν θέλετε unofficial τρόπους, βρείτε οδηγούς και κάντε ότι νομίζετε, δικές σας είναι οι συσκευές.
Ο/H zenith έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι ακολουθωντας τα παραπανω βηματα δεν θα του το brickαρω?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την εγκατάσταση official rom δεν θα έχεις τα προβλήματα και τον φόβο της unofficial
Ο οδηγός είναι ίδιος για όλες τις συσκευές Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0