Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• Το θέμα είναι τι θες να κάνεις μετά τη dev που θα περάσεις.

Με καμιά από τις 2 δεν μπρικαρεις. Απλα είναι πολύ διαφορετικές ρομ
    • Το link είναι σωστό, είναι για τις συσκευές που έχουμε redmi 3s 3/32 band 20.
      Και μέσα στο link υπάρχουν 2 υποκατηγορίες διαφορετικών συσκευών?
      Ποιά είναι ειναι η έκδοση που ζητάω για να κατεβάσω την σωστή dev rom?

οταν λες διαφορετικές rom τι εννοείς.
      Υπάρχει μόνο ενα redmi 3s 3/32 και παίζουν οι 2 διαφορετικές rom που υπάρχουν στο link?
      Έχουν και οι 2 ενεργοποιημένη band 20 για να με ενδιαφέρουν και οι 2?
    • Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική.

Για ποιους λίγους φιλε μου ? Αν μπορείς κάνε ένα ρεζουμε . Ειμαι έτοιμος να παραγγείλω ένα ιντερσιοναλ 3/32 με γκλόμπαλ .

Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Anritsu έγραψε:

Για ποιους λίγους φιλε μου ?
      Για τον κυριότερο..... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να το επαναφέρεις με την Ελληνική.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Anritsu έγραψε:

Για ποιους λίγους φιλε μου ?
      Για τον κυριότερο..... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να το επαναφέρεις με την Ελληνική.

Δεν πολυκατάλαβα αλλά οκ . Οπότε παραλσμβάνω γκλόμπαλ και μετά china dev και μετά ελληνικά αν χρειαστώ . Φανταζομαι στην αρχική θα υπάρχει κάποιος οδηγός .

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Anritsu έγραψε:

Δεν πολυκατάλαβα αλλά οκ . Οπότε παραλσμβάνω γκλόμπαλ και μετά china dev και μετά ελληνικά αν χρειαστώ . Φανταζομαι στην αρχική θα υπάρχει κάποιος οδηγός .
      Ας έρθει με το καλό και τα υπόλοιπα μετά :)
    • Διαφήμιση
    • Με ελληνική στο κινητό τρέχουν πολύ λιγότερα πραγματα από πίσω με συνέπεια να μην καταναλώνει μπαταρία αλλά και να δουλεύει πολυ πιο χαλαρό και γρήγορο το κινητό. Ακόμη και το antutu μάρτυρα 10 000 περισσότερο σκορ σε πολλές περιπτώσεις.

Επίσης με την ελληνική Ρομ υπάρχει ένα τεράστιο Support !!!!! αλλά και ενημέρωση για τις Ρομ που βάζεις πριν να τις βάλεις.

Το recovery και συγκεκριμένα το twrp εινΙ ότι καλύτερο για κάποιον που σκαλίζει το κινητό και θέλει συχνά μεταφορά από μία Ρομ σε άλλη αλλά και να παίζει με αυτήν.

Τέλος να σε ενημερωσω πως με την ελληνική δεν χρειάζεται να έχεις ελληνικά ως επιλογή.

Γενικά θεωρώ λάθος κάποιος να μη βάζει ελληνική εκτός και αν δεν τον νοιάζει
    • Εγω θεωρω σημαντικο επισης το γεγονος ,πριν δοκιμασω καποια ρομ να δω τι εχουν να πουνε οσοι τη βαλανε ηδη.
      Οταν ειναι ελληνικη η ρομ,μπαινω διαβαζω και ρωταω και απευθειας αν χρειαστω κατι.
      Αλλιως ειναι να σου απανταει καποιος στα ελληνικα και γρηγορα ,αλλιως στα αγγλικα και οταν ερθει η σειρα σου.....
      Και επειδη δοκιμασα και global και china και ελληνικες και απολα....νομιζω οι ελληνικες ειναι πιο κοντα στη δικη μας πραγματικοτητα...
      Δε χρειαζομαι 300 εφαρμογες να τρεχουν που δε θα τις χρησιμοποιησω ποτε...Αν ζουσα στο Λονδινο ισως :) Ολα ειναι θεμα γουστου ωστοσο....
      ;)
    • Καλησπέρα, είχα παραγγείλει από geekbuying ένα redmi note 3 pro και τελικά μου έστειλαν ένα 3s (land)... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή μου έκανε εντύπωση είναι επειδή είχε μέσα ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως είναι το international edition με την 800αρα μπάντα και αν είναι, από πού το καταλαβαίνω;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική.
      Δεν κατάλαβα τίποτα.

Όπως εσυ κατάλαβες η οποιος αλλος άνθρωπος υπάρχει, εχω τα redmi 3s 3/32 με την band 20.
      Θέλω μέσα και μόνο μέσα απο το παγκόσμιο επίσημο site τις xiaomi να κατεβάσω μια dev rom.
      Και επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί, αλλά πρέπει να εξηγήσω τον λόγο που θέλω να κάνω αυτό, να το πω μπας και παρει κάποιος μπρος και μας πει.
      Ας πούμε τότε ότι θέλω Ελληνικά αλλά θελω να γίνω και beta tester.
      Ειναι αρκετά αυτα??
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drdedus έγραψε:

Και επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί, αλλά πρέπει να εξηγήσω τον λόγο που θέλω να κάνω αυτό, να το πω μπας και παρει κάποιος μπρος και μας πει.
      Ας πούμε τότε ότι θέλω Ελληνικά αλλά θελω να γίνω και beta tester.
      Ειναι αρκετά αυτα??
      χαχαχαχαχα..... Τα λες ωραία...
      Λοιπόν άκου-διάβασε.. ότι θέλεις..
      Με κλειδωμένο bootloader φλασάρεις την china dev,china stable, global dev...
      H glo dev μπορεί να σου δημιουργήσει θέμα.