Το θέμα είναι τι θες να κάνεις μετά τη dev που θα περάσεις.
Με καμιά από τις 2 δεν μπρικαρεις. Απλα είναι πολύ διαφορετικές ρομ
Με καμιά από τις 2 δεν μπρικαρεις. Απλα είναι πολύ διαφορετικές ρομ
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H mixaliscy έγραψε:
Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική.
Για τον κυριότερο..... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να το επαναφέρεις με την Ελληνική.Ο/H Anritsu έγραψε:
Για ποιους λίγους φιλε μου ?
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για τον κυριότερο..... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να το επαναφέρεις με την Ελληνική.Ο/H Anritsu έγραψε:
Για ποιους λίγους φιλε μου ?
Ας έρθει με το καλό και τα υπόλοιπα μετάΟ/H Anritsu έγραψε:
Δεν πολυκατάλαβα αλλά οκ . Οπότε παραλσμβάνω γκλόμπαλ και μετά china dev και μετά ελληνικά αν χρειαστώ . Φανταζομαι στην αρχική θα υπάρχει κάποιος οδηγός .
Δεν κατάλαβα τίποτα.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική.
χαχαχαχαχα..... Τα λες ωραία...Ο/H drdedus έγραψε:
Και επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί, αλλά πρέπει να εξηγήσω τον λόγο που θέλω να κάνω αυτό, να το πω μπας και παρει κάποιος μπρος και μας πει.
Ας πούμε τότε ότι θέλω Ελληνικά αλλά θελω να γίνω και beta tester.
Ειναι αρκετά αυτα??