Βασικά εάν σου έστειλαν λάθος κινητό μάλλον πρέπει να μιλήσεις μαζί τους για επιστροφή πρώτα...Ο/H pillopoulos έγραψε:
Καλησπέρα, είχα παραγγείλει από geekbuying ένα redmi note 3 pro και τελικά μου έστειλαν ένα 3s (land)... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή μου έκανε εντύπωση είναι επειδή είχε μέσα ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως είναι το international edition με την 800αρα μπάντα και αν είναι, από πού το καταλαβαίνω;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Καλησπέρα, είχα παραγγείλει από geekbuying ένα redmi note 3 pro και τελικά μου έστειλαν ένα 3s (land)... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή μου έκανε εντύπωση είναι επειδή είχε μέσα ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως είναι το international edition με την 800αρα μπάντα και αν είναι, από πού το καταλαβαίνω;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά μην το ξαναστείλω πίσω. Refund θα μου κάνουν και αν τους αρέσει. Για απαντήστε κάποιος στην ερώτηση μου τώρα...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
την προηγούμενη 6.9.22 λεω να βάλω απο εδω MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
γιατί διαβάζω ότι η τελευταία έχει θέματα -
-
Δεν έχω ξεκλειδώσει τίποτα.
Σφραγισμένο μέσα στην ζελατίνα απο το εργοστάσιο ήρθε.
Το άνοιξα και θέλω να βαλω μια official Dev με ελληνικα και play store.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.
Στο redmi note 3 pro (special edition η international πως το λενε) με την 800 κατέβασα απο την ααντίστοιχη σελιδα την τελευταία dev και την πέρασα μέσω του updater απλά χωρίς να ξεκλειδώσω τίποτα.
Εδω στο redmi 3s δεν γίνετε έτσι??
Για να βάλω dev από εδώ MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
πρέπει να εχω ξεκλειδώσει bootloader?? -
Μόνο αν έχεις την official global stable γίνεται έτσι...
Δεν ειδα να έχεις ανεβάσει κάποιο screenshot από το κινητό....
Πες μου ποια έχεις και θα σου πω με ποιον τρόπο θα πας στην off glob developer.. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μόνο αν έχεις την official global stable γίνεται έτσι...
Δεν ειδα να έχεις ανεβάσει κάποιο screenshot από το κινητό....
Πες μου ποια έχεις και θα σου πω με ποιον τρόπο θα πας στην off glob developer..
-
-
Ευχαριστώ πολύ
Παρατηρώ οτι στην dev στο άλλο κινητό το rn3p δεν έχω animation από εφαρμογές που σε άλλες συσκευές με γυμνό android 5 και 6 είχα.
Ειναι κάποιο bug η είναι κάποια στάνταρ κατάσταση αυτή?
Στις ρυθμίσεις notification ότι και να έκανα δεν άλλαξε κάτι.
Έδειχνε ειδοποιήσεις αλλά οχι animation.
(Συγκεκριμενα εναι μια εφαρμογη ping με ένα σύμβολο που αλλάζει χρώματα και σου δείχνει την ποιότητα του ping με μια ματιά)
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0