Να το αποθηκευσουμε στην καρτα sd λεω οχι απλως εφαρμογη......Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Εγω στο redmi note 2 παω στα θεματα εκει που εχω κατεβασει κ αλλα κ παταω πανω σ'εκεινο που θελω κ εφαρμογη κ μετα ρωταει αρχικη η στο κλειδωμα πολυ απλα
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Απο την επιλογη θεματα κ οτι εχω κατεβασει δεν τα χανει κ ας κανω καθε εβδομαδα αναβαθμιση αρα η sd δεν χρειαζεται
-
Ο/H johnjor έγραψε:
-
Επειδη ακομη δεν εχει βγει stable Rom ουτε και τροπος φλασαρισματος για Redmi Pro θελω απο γνησια ΑγγλοΚινεζικη να παω σε Global stable και μετα σε Global Developer.Θα παω μεσω updater και τα δυο βηματα ή περασμα με Miflash την πρωτη και μεσω updater την δευτερη;(Παντως σε Redmi 3s δεν μπορεσα να περασω την developer μεσω updater).
-
Ο/H johnjor έγραψε:
περασμα με Miflash την πρωτη και μεσω updater την δευτερη
Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σε edl/download mode γιατί γίνεται brick στη συσκευή. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εναλλακτικά εάν έχεις κάνει unlock bootloader πας απευθείας σε global developer με miflash σε fastboot mode
Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σε edl/download mode γιατί γίνεται brick στη συσκευή.
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Περιμενουμε βεβαια και οδηγο για περασμα Ελληνικης
Για το Redmi Note 3 Pro υπάρχουν τα πάντα Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποιον οδηγό για πέρασμα της Ελληνικής
Για το Redmi Note 3 Pro υπάρχουν τα πάντα Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H johnjor έγραψε:
περασμα με Miflash την πρωτη και μεσω updater την δευτερη
Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σε edl/download mode γιατί γίνεται brick στη συσκευή.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Όχι, official rom βάζεις όπως θες, εκτός από την global developer fastboot rom που έχει θέμα εγκατάστασης μέσα από edl/download mode
-
Παιδια σε Redmi note 3 pro φιλου με την 7.5.2 τραβαει τρομερες καταναλωσεις μπαταριας.Μετα απο φλασαρισμα της τελευταιας stable miui8 χωρις εργοστασιακες ρυθμισεις βελτιωθηκε λιγο η κατασταση (τωρα κραταει σχεδον 2 μερες).Καμμια ιδεα;Στο δικο μου εκανα ακριβως την ιδια αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα.
-
Σε ΜΙ4 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το να χάνετε ο ήχος οταν μιλάς στο τηλέφωνο, και να μην ακούς τον άλλο στην γραμμή??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα