Καλησπέρα σε όλους. Έκανα update στην τελευταία έκδοση (stable v8.0.X.0)αλλά δεν μου βλέπει τις κάρτες sim. Καμία ιδέα;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα update στην τελευταία έκδοση (stable v8.0.X.0)αλλά δεν μου βλέπει τις κάρτες sim. Καμία ιδέα;
-
Ο/H thiras έγραψε:
εγινε δοκιμαστικό nandroid backup με επιτυχια..
Πρέπει να μπεις ,να πάρεις ένα μικρό backup (για να δημιουργηθέι ο φάκελος) και μετα μέσω file manager να μεταφέρεις το backup σου εκει...
Όλα αυτα αν έχεις πάρει σωστά το backup την πρώτη φορά. -
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα που είχα γράψει παραπάνω; αυτό με τις κάρτες sim που δεν τις έβλεπε οκ, έκανα rollback στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ. Στο πρόβλημα με το κινητό του φίλου μου. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά τίποτα. Ενώ όταν είναι ανοιχτή η συσκευή την αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία (γράφει ο φάκελος είναι κενος), όταν μπαίνω σε fastboot για να την ξεκλειδωσω απλά κάνει επανεκκίνηση. Κάποιος help please.
-
@panos1979gr Με τι Windows προσπαθείς απενεργοποιηση υπογραφής έχεις κάνει ?? Με ποια προσπαθείς με τα 7-8 ποια κατά 99,99% θέμα driver του PC
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα που είχα γράψει παραπάνω; αυτό με τις κάρτες sim που δεν τις έβλεπε οκ, έκανα rollback στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ. Στο πρόβλημα με το κινητό του φίλου μου. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά τίποτα. Ενώ όταν είναι ανοιχτή η συσκευή την αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία (γράφει ο φάκελος είναι κενος), όταν μπαίνω σε fastboot για να την ξεκλειδωσω απλά κάνει επανεκκίνηση. Κάποιος help please.
-
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H panos1979gr έγραψε:
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H panos1979gr έγραψε:
-
Τελικά εντάξει. Διόρθωσα τους drivers. Μπαίνει σε fastboot αλλά οπότε πατάω unlock μου λέει couldn't verify device και ότι δεν ταιριάζει ο αριθμός με τον λογαριασμό. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Για το συγκεκριμένο μοντέλο (redmi note 4)στο site της xiaomi δεν έχει developer rom για να δοκίμαζα να την περάσω. Υπάρχει καμία λύση για να το ξεκλειδωσω τελικά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα