Παιδιά δεν το βλέπει το mipcsuite σε recovery. καμιά άλλη πρόταση πως θα περάσω την official ? γράφει reading device information failed .
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ποια έκδοση έχεις αρχηγέ και που θες να πας??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδια, ένας γνωστός πήρε το xiaomi redmi note 4 ένα έχω να πω δεν αξίζει καν, το πήρε στα 160 ευρώ και η ραμ είναι σχεδόν γεμάτη και τρώει με το παραμικρό κολλήματα, θα περάσουμε και την gtv rom μπας και στρώσει, ή κάμερες είναι χειρότερες κατά πολύ από το redmi pro, φυσικά μιλάμε για αρκετές διαφορές, επίσης δεν τεριαζει η θήκη του redmi pro στο redmi 4 γενικά το είδα αρκετά μέτριο και δεν ενθουσιάστηκα
σε γενικές γραμμές είναι ένα μέτριο τηλέφωνο, προσωπικά θα πήγαινα σε redmi pro 32gb στην χειρότερη αν δεν είχα χρήματα, σε γενικές γραμμές πάρτε redmi pro με κλειστά μάτια!!!!!!!! Εγώ μετά τα χριστούγεννα θα πάω από το 64αρι στο 128αρι για να δώσω το 64αρι στον αδερφό μου μία και δεν έχει τηλέφωνο και να κάνω και μία αναβαθμισουλα :p γενικά έχω λύσει αρκετά θέματα, τωρα δεν έχω κάτι που να με ενοχλεί και όλα πάνε κομπλε το πρόβλημα με τα δεδομένα ήταν από τον πάροχο και μου το φτιάξανε :p
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ποια έκδοση έχεις αρχηγέ και που θες να πας??
-
αλλαγή πάραυτα!!!!
unofficial προβληματική είναι αυτή που κουβαλάει το εργαλείο.....
O οδηγός του @MIUI_ART τα χει ολα και...συμφέρει:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
Περιληπτικά:
1) έλεγξε τον bootloader
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
2) αν είναι κλειδωμένος-->αίτηση για ξεκλείδωμα και ξεκλείδωμά του (κατεβάζεις την official developer thw Κίνας κλπ)
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
3) μετά το ξεκλείδωμα του bootloader-->φλασάρισμα twrp
4) φλασάρισμα της ρομ της αρεσκείας σου (υπόψην, οι Ευρωπαικές, MULTI - 6.11.17 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support , αποδεικνύονται πολύ καλές, μέχρι να σταθεροποιηθεί η Ελληνική xtrv)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αλλαγή πάραυτα!!!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αλλαγή πάραυτα!!!!
O οδηγός του @MIUI_ART τα χει ολα και...συμφέρει:
1) έλεγξε τον bootloader
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
2) αν είναι κλειδωμένος-->αίτηση για ξεκλείδωμα και ξεκλείδωμά του (κατεβάζεις την official developer thw Κίνας κλπ
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
3) μετά το ξεκλείδωμα του bootloader-->φλασάρισμα twrp
4) φλασάρισμα της ρομ της αρεσκείας σου (υπόψην, οι Ευρωπαικές, MULTI - 6.11.17 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support , αποδεικνύονται πολύ καλές, μέχρι να σταθεροποιηθεί η Ελληνική xtrv)
-
-
πόσο το χεις βρεις από τα μαγαζιά που σου γραψα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
πρώτη φορά?
inspector, οι κάμερες και οι κοριοί που έχεις στήσει, είναι παροπλισμένοι μου φαίνεται...
πρέπει να αναβαθμιστείς με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γιατί έχεις μείνει πίσω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Από 180€ μέχρι 220!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα