να ρωτήσω ρε παιδιά.. έβαλα την τελευταία developer και κολλάει λίγο το κινητό.. μπορώ να περάσω με απλό update μία ποιο παλιά;;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
ε ουσιαστικά η την προηγούμενη θα βάλω η την ακόμα μία πίσω.. και εγώ δε νομίζω να έχω..
-
βάλε την με την αναβάθμιση... και αν δεις ότι έχεις προβλήματα τότε κάνε FR.
Αυτό που θα κάνεις λέγεται υποβάθμιση μέσω αναβάθμισης
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Xθες κουμποσα την ελληνική XTRVbeta1_7.1.19 με τη βοήθεια του @Johnkas και όλα πάνε ρολόι. Μου πέταξε κάτι crash σε κάποιες εφαρμογές του google αλλά δεν μου το ξαναέβγαλε. Τώρα για το batary drain που κάπου διάβασα σε έμενα δεν ισχύει.
ενα απο τα crash..
-
-
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
@billpat7 Θα πας στις κλήσεις, θα πατησεις κατω αριστερά το Ξ και θα πας ρυθμίσεις (ή το αριστερο πλήκτρο πατημενο για να μπεις αμεσως).. μετα θα πας ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και θα απενεργοποιήσεις την επιλογη που λεει για ειδοποίηση led!
Οκ.. Σ ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εφαρμογή τηλεφώνου-ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων-ένδειξη ledΟ/H billpat7 έγραψε:
Παιδια πως βγάζουμε το φλας που αναβοσβήνει οταν με καλούν?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Εγώ στην ελληνική πως θα βγάλω τη μπάρα αναζήτησης που είναι μέσα στη μπάρα ειδοποιήσεων?
-
Με xposed και τo xMiui (αν θυμάμαι καλά) μπορείς να την βγάλεις -μέσα από τις ρυθμίσεις δεν πιστεύω να μπορείς-Ο/H HliasAvg έγραψε:
Εγώ στην ελληνική πως θα βγάλω τη μπάρα αναζήτησης που είναι μέσα στη μπάρα ειδοποιήσεων?
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Aυριο παραλαμβανω το σπανιο 4/128 Grey!!!!
Δε κρατιεμαι!!!!
Το προτιμησα απο xiaomi mi5 και Mi5s για τους εξης λογους:
1) Πολυ καλυτερη οθονη
2) Καλυτερη μπαταρια
3) Ιδια αποδοση και ταχυτητα σε πραγματικη χρηση (ισως και ελαφρως πιο σβελτο λογω των 4gb ram)!!!
4) Το βρηκα σε καλη τιμη σφραγισμενο απο αγγελια (270)....κοντα σε τιμη Κινας (250)!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα