Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Εγώ πάλι δεν έχω όρεξη να περάσω από την αρχή τα προγράμματα και τα παιχνίδια γιατί ειναι αρκετά. Το σκέφτομαι!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H volaras έγραψε:

Εγώ πάλι δεν έχω όρεξη να περάσω από την αρχή τα προγράμματα και τα παιχνίδια γιατί ειναι αρκετά. Το σκέφτομαι!
      Με το miui 9, τότε θα περάσω aroma. Και εγώ, έχω πολύ πράμα πάνω στο κινητό, δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς σοβαρό λόγο. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι και εγώ την ταλαιπωρία να ρυθμίσω όλες τις εφαρμογές αλλά με τρώει και το χέρι μου.
      Πάντως με την τελευταια dev έχω δει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αυτό έχω δει και εγώ, μετα από μερικές επανεκκινησεις, όλα πάνε ρολόι. Θα μείνω με την 7.6.10 ώσπου να υπάρχει σοβαρός λόγος να αλλάξει. Γιατί οποιαδήποτε διαδικασία που περιλαμβάνει factory reset, θα μου πάρει πάνω από βδομάδα να το ξαναστήσω όπως θέλω εγώ. 8)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 4 ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΑΟΜΙ

Γενικά
      Μετά από εμπειρία λίγων μηνών στην ΧΙΑΟΜΙ me Redmi Pro & τελευταία με Μ6 θα ήθελα να πω μερικά πράγματα που ίσως σε ορισμένους φανούν χρήσιμα.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ που υπάρχουν στο Φόρουμ. Είναι κάτι που εγώ δεν το έκανα και για αυτό το λόγο είχα αρκετές αστοχίες , στη λειτουργία του τηλεφώνου, που χάρη στην ιδιαίτερη βοήθεια από το φόρουμ αλλά ιδιαίτερα του Nasdriver λύθηκαν. Σε καμιά από τις rom από την 7.2.9 μέχρι την 7.6.8 δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα. Και ενδεχομένως όσα υπήρξαν να οφείλονταν σε δικές μου απρόσεκτες κινήσεις.

Παρακάτω θα αναφέρω τελικά την αποτελεσματικότητα από την χρήση της 7.6.8 , λίγo πριν περάσω σε arΩma . Βέβαια αυτή η εμπειρία προήλθε μετά το τελευταίο crash του τηλεφώνου από δική μου μη αυστηρή εφαρμογή των οδηγιών που υπήρχαν στο φορουμ και αναγκάστηκα να πραγματοποιήσω εγκατάσταση με την αρχική Κινέζικη se fast boot, kai στην συνέχεια την ελληνική 7.6.8

Μπαταρία
      Με extreme χρήση της συσκευής με βαριά παιχνίδια, UHD/HD βίντεο κλπ. , τεχνικά προγράμματα , τηλεφωνήματα κ.α. η συσκευή θα αντέξει άνετα μέχρι και 32 – 36 ώρες χωρίς φόρτιση, και την στάθμη στο 18-20%.
      Με Wifi, GPS και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά, την επιλογή "εξοικονόμηση μπαταρίας" ενεργή και με αρκετές εφαρμογές στην επιλογή "κανένας περιορισμός", μου έβγαλε τον παραπάνω αναφερόμενο χρόνο.

Συνδεσιμότητα
      - Ισχυρό σήμα Wifi, χωρίς προβλήματα στην έντασή του, δεν θα αφήσει κανέναν μας στα κρύα του λουτρού.
      - Όσο η συσκευή βρίσκεται σε ανοιχτό πεδίο το σήμα κινητής και δεδομένων (στην Αθήνα οι δοκιμές με 2 κάρτες Cosmote & VODAFONE δεν θα προδώσει τον .Τα προβλήματα με αλλαγές σε 3G, Η+, Η ακόμα και Ε θα εμφανιστούν αν κατεβάσουμε την συσκευή σε κάνα υπογειάκι, η μέσα σε περιοχή με έντονο ανάγλυφο του εδάφους.
      - Το GPS έχω την εντύπωση ότι , έχει καποια ρύθμιση καλύτερη από το Μ6 γιατί στο ίδιο σημείο ανταποκρίθηκε καλύτερα και δεν ειχα νεκρό χρονικό διάστημα.
      - Όλες οι συσκευές που χρειάστηκε να συνδεθούν μέσω Bluetooth με την συσκευή το έκαναν χωρίς δυσκολία, εκτός από συσκευή Bluetooth Sony την οποία δεν αναγνώριζε καμία από τις συσκευές ΧΙΑΟΜΙ που έχω.
      - Η συσκευή έχει άψογη συνεργασία με smartTV και σύνδεση μέσω WiFi (επιλογή "μετάδοση εικόνας"). (μετα από τελείως καθαρή εγκατάσταση, που προηγούμενα δεν ανταποκρινόταν

Μνήμη RAM
      Μέχρι την στιγμή που γράφω αυτές τις παρατηρήσεις , η συσκευή παραμείνει ενεργή για 5+ μέρες και η ελεύθερη μνήμη δεν έχει πεσει σε καμία περίπτωση λιγότερο από 1.9 gb , δεν διαπιστώθηκαν κωλύματα ή lag, και νομίζω ότι αυτό ωφείλεται στην ύπαρξη της εφαρμογής «ασφάλεια» , που είναι ενσωματωμένη

Bugs
      1.Τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν νομίζω ότι υπάρχουν λόγο μη ορθής εγκατάστασης. Σε σχέση και με τις προηγούμενες romόταν γινόταν η εβδομαδιαία εγκατάσταση με τον αυτόματο τρόπο υπήρχαν μικροπροβληματα. Όποτε προχώρησα σε εγκατάσταση μέσα από recovery δεν παρουσιάστηκαν ΄τετοια προβλήματα.

Bugs Solved
      - Θέματα που δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν τώρα εφαρμόζονται κανονικά!

Wanted
      1. Θα ήθελα ο stock browser να μπορεί να κάνει σε όλες τις σελίδες zoom in/out σε όλες τις σελίδες με την γνωστή χρήση δυο δαχτύλων, όπως ο chrome.
      2. Να μπορώ να αντιγράψω συγκεκριμένο κείμενο/λέξεις από ένα sms και όχι μόνο όλο το sms.
      3. Καλύτερο σήμα δεδομένων αν μπορεί να επιτευχθεί, να πιάνω και στο 3ο υπόγειο αν χρειαστεί

Ευχαριστώ όλη την ομάδα που ασχολείται με τις XTRV, για τον κόπο τους και για το αποτέλεσμα που προσφέρουν!
      Ειδικά ευχαριστώ τον @Nasdriver για την άμεση βοήθεια όποτε την χρειάστηκα.

Και απόψε βουρ για εγκατάσταση arΩma. Se μερικές ημέρες πρώτες παρατηρησεις.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !! ;)
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ
      OffTopic
      Φωνάζεις για να σε προσέξει;;

Και αυτός το redmi pro θα έχει, έστω και το x20

• Διαφήμιση
    • Όπως αναφέρει και @dhmlaz , όλα ξεκινάνε από μία σωστή εγκατάσταση.
      Fastboot rom > TWRP > Ελληνική > Στήσιμο της συσκευής από το μηδέν, χωρίς επαναφορά αντιγράφων.
      Πραγματικά αλλάζει συμπεριφορά η συσκευή μας σε πολλά σημεία :)