Τα έχω κάνει και τα δύο αυτά,χωρισ αποτέλεσμα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Είναι η MIUI 8.2 by xiaomi- miui.gr XTRVbeta 1-6.11.24| Developer
-
-
Θα το δω.. ευχαριστώ
-
Καλημέρα σας, μόλις έβαλα την 8.5.2.0, μια χαρά έγινε η εγκατάσταση, αλλά κάποιες εφαρμογές έχασαν την μορφή των εικονιδίων τους (πχ στο google chrome βγήκε ένα άσπρο πλαίσιο γύρω από το εικονίδιο και σε άλλες εφαρμογές το ίδιο ζήτημα). Γνωρίζει κανένας αν γίνεται να επανέλθουν τα εικονίδια στην προηγούμενη μορφή τους????
-
Όχι δεν γίνεται. Αν έχεις γνώσεις ίσως εδώ βρεις κάποιο πρόγραμμα System Tools - Android App Download_Best Free Apps_Latest Android Apps_MIUI Launcher_App Store_Games_Xiaomi MIUI Official Forum.
-
Παίδες με την καινούργια stable 8.5.2.0 δεν μπορώ πλέον να πιάσω 4G σε δίκτυο Cosmote, το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή είναι δικό μου το πρόβλημα; Ευχαριστώ!
-
Αφου εσύ δε μπορείς να πιάσεις 4g, φυσικά κ δικό σου είναι το πρόβλημα...
Δοκίμασες ένα factory reset, να δεις αν έρχεται στα ίσια του??
Εννοείς ότι εκεί που πριν έπιανες 4g, τώρα αδυνατίζεις??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ο/H lefesta έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά
Έχει νόημα να περάσω την 8.5.2.0 την στιγμή που έχω την άρωμα και σε αναμονή τής miui 9?? Ίσως για την διαχείριση της μπαταρίας, έχουμε κάποιο σχόλιο για την διάρκεια της?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα