Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το Auto redial? Να μην γυρνάω σε παλιότερη ρομ. Είμαι με άρωμα 8.4.26 κ η εφαρμογή κρασαρει όταν κάνει την κληση 2 3 δευτερόλεπτα μετα
Παιδια καλημέρα, διαβάζω σε ξένα fora κ προσπαθώ να βγάλω άκρη, την mui 10x θα την πάρει το κινητό μας, για 7 andoid δεν το βλέπετε; Το εχω 10 μήνες κ κάτι, τρεχω την τελευταια stable του forum μας κ είμαι καταευχαριστημενος, το κινητό το στιβω στην κυριολεξία κ δεν κάνει κιχ, βέβαια σε αυτό έχετε μερίδιο κ εσείς με την καλή δουλειά πουβκανετε, κ την βοήθεια που πήρα διαβάζοντας σας. Καλό ξημέρωμα.
Παιδια καλημέρα, διαβάζω σε ξένα fora κ προσπαθώ να βγάλω άκρη, την mui 10x θα την πάρει το κινητό μας, για 7 andoid δεν το βλέπετε; Το εχω 10 μήνες κ κάτι, τρεχω την τελευταια stable του forum μας κ είμαι καταευχαριστημενος, το κινητό το στιβω στην κυριολεξία κ δεν κάνει κιχ, βέβαια σε αυτό έχετε μερίδιο κ εσείς με την καλή δουλειά πουβκανετε, κ την βοήθεια που πήρα διαβάζοντας σας. Καλό ξημέρωμα.
Τη νέα έκδοση του Miui και βέβαια θα την πάρουμε! Αλλά για έκδοση android ούτε λόγος ελέω mediatek! Αν ήταν θα την είχαμε πάρει πολλούς μήνες πριν!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πρωτα επελεξα να γινουν εγκατασταση οι default εφαρμογες miui(browser,mail ..) κ εκανε την εγκατασταση της ρομ κανονικα
μετα που ξανακολλησε στο loading στις τελειες για καμια ωρα το εκλεισα με το power button ,το ξανα ανοιξα,φορτωσε η μπαρα κ σε 10' περιπου ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο