Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• @Manoscanon
      Η βασική διαφορά είναι ότι δεν έχει επιλογή για region στις πρόσθετες ρυθμίσεις .. μετά έχει κάποιες διαφορές στο ui των εφαρμογών και κάποιες άλλες ρυθμίσεις ..

Anyway , η global θα δίνεται μόνο σ'αυτο το νήμα .. στο νήμα της επισημης ρομ της κοινότητας θα είναι η cn/eu ..
      Αν ξεπεραστεί το πρόβλημα με της κάρτες σιμ της wind θα δούμε τι μπορεί να γίνει μετά ..
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Να αναφέρω ότι έχω sim1-cosmote, sim2- wind.......!

Δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα την 2 αλλά δεν έχει βγάλει κανένα σφάλμα μέχρι τώρα. Ούτε έχει "χάσει" την κάρτα. Κι έχω κάνει και επανεκκινήσεις.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Από θέμα μπαταρίας ποια έχει καλύτερη συμπεριφορά? Η global ή η cn?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • αντιγραφή αποθηκευμένων αρχείων. Προκειμένου να κάνω διάφορα πειράματα λειτουργίας του Redmi Pro απο global σε XTRV και αντίστροφα και την συμπεριφορά διάφορων *apk ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩς ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ (π.χ. GLOBAL ) ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
    • ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 8.9.6 XTRV μεσα απο αναβαθμιση του ΟΤΑ . Αφού την κατεβασεται προχωρήστε σε εγκατασταση μέσω twrp αφου προηγούμενα προχωρησεται σε wipe cache kai wipe dalvik/cashe. Diaforetika θα κολησει και δεν θα ξεκολαει χωρίς παράκλιση στα θεία!!!!!
    • και μια ακομα παρατηρηση . Προτείνω σε όποιον έχει την δυνατοτητα και έχει πάρει την αρομα , ας κανει υπομονή. Κολαει στην μέση και δεν ξεκολάει. Πότε; όταν προσπαθήσεται να αλλάξεται κάποια στοιχεία απο την προηγούμενη εγκατασταση που έιχατε κάνει. Δηλαδη : προχωρας σε εγκατασταση χωρις πειραματισμούς, όπως είαναι η rom και εάν θέλεις τροποποιήσεις κάνεις εγκατάσταση πάλι πάνω απο την τελευατια εγκατασταση με όποια τροποιηση θελεις
    • Επίσης στην αρομα αφού εγκατασταθεί όπως περιέγραψα παραπάνω (6991) δεν παρουσιάζει εάν υπάρχει 4G or LTE σε καμία απο τις δυο κάρτες που υπάρχουν στο τηλέφωνο στην οθόνη και επίσης εξακολουθεί να περιγράφει ότι ο επεξεργαστής είναι ο ΗΛΙΟ Χ20 ενώ στην global φαίνεται ο πραγματικός ((HLIO X25) . EPISHS ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ GLOBAL που εχει ανεβάσει ο gkalen όπως επίσης ΥΠΗΡΧΕ Παντα ΣΤΗΝ MIUI 9.
    • Διαφήμιση
    • Επίσης στην αρομα αφού εγκατασταθεί όπως περιέγραψα παραπάνω (6991) δεν παρουσιάζει εάν υπάρχει 4G or LTE σε καμία απο τις δυο κάρτες που υπάρχουν στο τηλέφωνο στην οθόνη και επίσης εξακολουθεί να περιγράφει ότι ο επεξεργαστής είναι ο ΗΛΙΟ Χ20 ενώ στην global φαίνεται ο πραγματικός ((HLIO X25) . EPISHS ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ GLOBAL που εχει ανεβάσει ο gkalen όπως επίσης ΥΠΗΡΧΕ Παντα ΣΤΗΝ MIUI 9.
      Images
      • Screenshot_2018-09-08-22-07-55-245_Redmi Pro.png

203,54 kB, 1.080×2.294, viewed 103 times
      • Screenshot_2018-09-08-22-13-38-333_Redmi Pro.png

1,67 MB, 1.080×1.920, viewed 103 times
    • επειδή έχω μείνει πίσω με τις ρομ.
      αυτή την στιγμή έχω την global xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0
      για να μπορέσω να βάλω την global 8.9.6 πρέπει να κάνω factory reset; και αυτό γιατί από 9 πάμε στη 10;

Ή να περιμένω μέχρι να σταθεροποιηθεί το θέμα και μετά να προχωρήσω;
      Δεν έχω κάποιο θέμα με την ρομ που έχω τώρα, απλώς με τρώει λίγο το χέρι μου και είναι έτοιμο να πατήσει install.
      Εχω μία κάρτα στο τηλέφωνο και αυτή είναι vodafone
    • Μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω, και δεις κάποια προβλήματα τότε να κάνεις FR και ξανά flash την rom. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • ακομα ενας εντοπισμός προβληματικής λειτουργίας στο Redmi pro με την εκδοση 10 αρομα. Εάν υπάρχουν δυο κάρτες σιμ ενεργοποιημένες διαφορετικών εταιρειών τότε ακόμα και εάν υπάρχει ενεργοποιημένη η ρύθμιση για ενεργή λειτουργία των δεδομένων τότε μπλοκάρει και δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Εάν βγει η μια κάρτα τότε αποκαθιστά την λειτουργία δεδομένων. Συγκεκριμένα μόλις έβγαλα την κάρτα wind τότε λειτούργησε η επικοινωνία των δεδομένων με της Cosmote. Το ίδιο με την κάρτα Vodafone. To ίδιο και όταν έβγαλα την σιμ της cosmote και άφησα μέσα μόνο μια απο τις άλλες εταιρείες. Πάλι λειτουργησαν τα δεδομένα.
      ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ GLOBAL ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω, και δεις κάποια προβλήματα τότε να κάνεις FR και ξανά flash την rom. :D
      μόλις την πέρασα χωρίς FR.
      Θα την δοκιμάσω για κανα δυό μέρες και τα ξαναλέμε.
      Βλέπω ότι και σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχει μέσα στους ήχους η επιλογή της απενεργοποίησης του ήχου φόρτισης.