Καλημέρα.Ποιά rom ειχες θυμάσαι?Ο/H gboy έγραψε:
Καλημερα μια ερωτηση μιας και εχω το redmi note 2 λιγες μερες και δε γνωριζω πολλα, περασα για πρωτη φορα την GTV-6.8.25 πανω απο τη rom που ειχε το κινητο μεσω recovery TWRP v3 και οχι με τη μεθοδο που αναφερεται με τη Miflash που χρειαζεται PC, θα ειναι ενταξει ετσι η δεν ειναι σωστα εγκατεστημενη η rom? ευχαρι
[GTV-6.8.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 31/8 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H gboy έγραψε:
Καλημερα μια ερωτηση μιας και εχω το redmi note 2 λιγες μερες και δε γνωριζω πολλα, περασα για πρωτη φορα την GTV-6.8.25 πανω απο τη rom που ειχε το κινητο μεσω recovery TWRP v3 και οχι με τη μεθοδο που αναφερεται με τη Miflash που χρειαζεται PC, θα ειναι ενταξει ετσι η δεν ειναι σωστα εγκατεστημενη η rom? ευχαρι
-
Ο/H zer4w έγραψε:
Κράτα ένα backup και μετά από το recovery κάνε ένα factory reset και πέρνα την νέα ρομ
Ευχαριστώ πάντως !!
Mi4c -
Ο/H gboy έγραψε:
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H gboy έγραψε:
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H gboy έγραψε:
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H gboy έγραψε:
-
Ο/H gboy έγραψε:
ωραια τοτε, ναι τα εκανα αυτα αν και νομιζω τα κανει και μονη της τα wipe κλπ η TWRP version αυτη , επισης οταν εγκατασταθηκε η ρομ εκανα και ενα factory reset, μια τελευταια ερωτηση τωρα σε καθε νεα GTV θα ακολουθω μεσω twrp την ιδια διαδικασια δηλ wipe data-cache και dalvik cache αλλα χωρις factory reset?
Πρόσεξε.Αυτά τα τρία wipe=factory reset.Μην μπερδεύεσαι. -
Ο/H Panos61 έγραψε:
Οχι αν ακολουθείς τις dev δεν χρειάζεται κανένα wipe
Πρόσεξε.Αυτά τα τρία wipe=factory reset.Μην μπερδεύεσαι.
-
εννουσα οταν περναγα την ρομ εκανα και ενα factory reset μεσα απο το κινητο, δε ξερω αν εχει διαφορα
Αν χρειάζεται factory reset το κάνεις πριν περάσεις κάποια rom.Τώρα εφόσον θα συνεχίζεις τις dev δεν χρειάζεται. -
Ο/H Panos61 έγραψε:
εννουσα οταν περναγα την ρομ εκανα και ενα factory reset μεσα απο το κινητο, δε ξερω αν εχει διαφορα
Αν χρειάζεται factory reset το κάνεις πριν περάσεις κάποια rom.Τώρα εφόσον θα συνεχίζεις τις dev δεν χρειάζεται.
ευχαριστω φιλε μου! -
-
Παιδια δεν την παλευω με το micloud με εχετε πει κάποια πραγματα να δω και να κανω, εχω κανει και factory reset εκει αυτο να μην συγχρονίζει το αλμπουμ και κατι ακομα οταν ανοιγει η καμερα κολαει λιγο για 2 με 3 δευτερόλεπτα
-
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις τελευταίες rom σε τομέα αυτονομίας μπαταρίας και διαχείριση ram.. δεν κολλάει καθόλου όλα καλά. το μόνο πρόβλημα μου είναι με τον default mail client... με λογαριασμό στο yahoo και aol μου πετάει αυτό ότι και να κάνω.. έχω βάλει τους servers που λέει η yahoo και η aol αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; δεν έχω πουθενά ενεργοποιημένο two step verification...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα