Ο/H tasosko έγραψε:
λοιπον περναμε το new twrp μετα μπαινουμε στα καπακια στο καινουργιο twrp στην συνεχεια factory reset και install την rom?καλα τα ειπα η ξεχασα κατι?
Έτσι έκανα εγω

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H tasosko έγραψε:
λοιπον περναμε το new twrp μετα μπαινουμε στα καπακια στο καινουργιο twrp στην συνεχεια factory reset και install την rom?καλα τα ειπα η ξεχασα κατι?
Όταν ή αναβάθμιση γίνεται με το TWRP όταν τελειώσει το instail κάτω αριστερά στο εμφανίζει ως επιλογήΟ/H spideman3 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Από stable για να πας σε developer πρέπει να κάνεις factory reset. Θα σε έλεγα κάντο μέσα από το κινητό ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - αντίγραφα ασφαλείας επαναφορά. Και μετά μπες σε recovery mode και περνά την XTRVbeta1.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρειάζεται....Ο/H tasosko έγραψε:
Όταν ή αναβάθμιση γίνεται με το TWRP όταν τελειώσει το instail κάτω αριστερά στο εμφανίζει ως επιλογή
θα το κανω η οχι?
Ο/H tasosko έγραψε:
οκ αλλα ο γιωργος δεν εχει περασει την xtrv εχει global εγω ελεγα για την ελληνικη...Ο/H takisfrag έγραψε:
Λίγα post πιο πίσω την έχει περάσει ο Γιώργος @spideman3 εάν γυρίσεις θα το δεις !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας κ εχω xtrv να μην κανω factory reset γιατι βαριεμαι απιστευτα την επαναφορα απο mi cloud???Ο/H spideman3 έγραψε:
@tasosko Θα πας Ρυθμίσεις - Αρχική οθόνη - Διάταξη κλειδώματος Αρχικής οθόνης αν είναι μπλε ξετσεκαρέ το.Ο/H tasosko έγραψε:
καλημερα εχουν κλειδωσει τα εικονιδια δεν μπορω να τα παω οπου θελω...εχει ρυθμιση?
και με το power button δεν βγαζει τις extra εντολες μεχρι στιγμης αυτα παρατηρησα...
@chrisnik Πάρε ένα back up. Δες στην πρώτη σελίδα της 6.12.8 τι οδηγίες δίνει ο admin, αυτό που πρόσεξα είναι ότι γράφει όχι wipe system θα μπρικάρει το κινητό. Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω για εγώ έχω global developer.Ο/H chrisnik έγραψε:
Μιας κ εχω xtrv να μην κανω factory reset γιατι βαριεμαι απιστευτα την επαναφορα απο mi cloud???Ο/H spideman3 έγραψε: