Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
@dajannis
Με την 7.3.2 ήταν να προσθέσουν το χαρακτηριστικό sceen recorder. Το έδωσαν στην beta & alfa team αλλά είχε πολλά bug και το απέσυραν το αναφέρουν άλλωστε και στο en.miui.com MIUI 8 Global Beta ROM 7.3.2 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum. Και απλά παρέμεινε στα settings. -
οποιος θελει τα παιρνει....
-
επειδή λίγο με την developer rom έχω ξενερώσει, από τον Δεκέμβριο και μετά έχει bugs που δεν βλέπω να διορθώνονται, αν βάλω stable με factory reset
α. διαγράφετε το internal storage
β. αν κάνω backup με το mi cloud για τις εφαρμογές κτλ θα μου τα επαναφέρει όλα αυτόματα η να προτιμήσω titanium -
Ο/H Kmarkou έγραψε:
επειδή λίγο με την developer rom έχω ξενερώσει, από τον Δεκέμβριο και μετά έχει bugs που δεν βλέπω να διορθώνονται, αν βάλω stable με factory reset
α. διαγράφετε το internal storage
β. αν κάνω backup με το mi cloud για τις εφαρμογές κτλ θα μου τα επαναφέρει όλα αυτόματα η να προτιμήσω titanium
αμα εχεις το titanium καντο για σιγουρα απο εκει -
αν δεν κανω λαθος στην συσκευασια του κινητου το μι5 ερχεται με Quick charge 2,0
αξιζει να αγορασω 3,0;; γιατι διαφορες στην φορτιση μιλαμε;; επισης μηπως ειναι καλυτερη μακροχρονια για την μπαταρια η φορτιση με το 3,0???
αν ναι στειλτε καμια προταση για αγορα -
Ο/H tasos17 έγραψε:
αν δεν κανω λαθος στην συσκευασια του κινητου το μι5 ερχεται με Quick charge 2,0
αξιζει να αγορασω 3,0;; γιατι διαφορες στην φορτιση μιλαμε;; επισης μηπως ειναι καλυτερη μακροχρονια για την μπαταρια η φορτιση με το 3,0???
αν ναι στειλτε καμια προταση για αγορα
να σου πω την αληθεια με τον μανισιο φορτιστη δεν το φορτισα καμια φορα.σε εσενα ποση ωρα κανει να το παει 100%? -
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@dajannis
Με την 7.3.2 ήταν να προσθέσουν το χαρακτηριστικό sceen recorder. Το έδωσαν στην beta & alfa team αλλά είχε πολλά bug και το απέσυραν το αναφέρουν άλλωστε και στο en.miui.com MIUI 8 Global Beta ROM 7.3.2 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum. Και απλά παρέμεινε στα settings.
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H tasosko έγραψε:
οποιος θελει τα παιρνει....
Σε εμενα βγαζει offline σε 2 cpu ειναι σωστα ?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα