Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Το "αναποδογυριστε για σιγαση" δε μου δουλεύει. Δουλεύει σε εσάς? Είμαι με την τελευταία ελληνική 7.3.9
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@alpeppas
Εδώ ένας οδηγός αλλά με δική σου ευθύνη (δεν φέρω καμιά ευθύνη αν έχεις brick στην συσκευή) [Work in Progress] Trying to Unlock Bands (Including B20) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum διάβασε τον προσεχτικά δες και τα σχόλια όσων το έκαναν ή δοκίμασαν.
Καλά έβαλες τον οδηγό αλλά αφού κάθισα και διάβασα 25 σελίδες, δεν υπάρχει λύση στο να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις την Β20 μπάντα. Οπότε τσάμπα χρόνο θα αφιερώσει όποιος θέλει να δοκιμάσει το ξεκλείδωμα της συγκεκριμένης μπάντας. Στο μέλλον μπορεί να αλλάξει αυτό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιος λύση. -
Ο/H markito έγραψε:
Το "αναποδογυριστε για σιγαση" δε μου δουλεύει. Δουλεύει σε εσάς? Είμαι με την τελευταία ελληνική 7.3.9
αυτη η λειτουργια σε μενα με global stable υπαρχει;;ασε το βρηκα αλλα ουτε εμενα δουλευει...
επισης με το να βαλω την ελληνικης κοινοτητας τι κερδιζω;; θα εχω ΟΤΑ ενμερωσεις μετα;; -
Ο/H tasos17 έγραψε:
αυτη η λειτουργια σε μενα με global stable υπαρχει;;επισης με το να βαλω την ελληνικης κοινοτητας τι κερδιζω;; θα εχω ΟΤΑ ενμερωσεις μετα;;
Αν βάλεις την ελληνική δε θα έχεις Ota Update. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κινητό και τηλεόραση είναι στο ιντερνέτ από το ίδιο δίκτυο? @dajannis
και το Ρεδμι νοτε 4 δεν βρίσκει τίποτα.
"
μόνο TV βρίσκουν? η και τηλ. σσυσκευες?
ρε λές να φταίιει το ρούτερ?
Zte ZXHN H108N V2.5Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H dajannis έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κινητό και τηλεόραση είναι στο ιντερνέτ από το ίδιο δίκτυο? @dajannis
"
μόνο TV βρίσκουν? η και τηλ. σσυσκευες?
ρε λές να φταίιει το ρούτερ?
Zte ZXHN H108N V2.5
-
@dajannis
Διάβασε αυτό το άρθρο για να καταλάβεις τι παίζει Προβολή Οθόνης Android στον Υπολογιστή Μέσω Εφαρμογής | PCsteps.gr -
-
Ο/H Kataras έγραψε:
Καλησπέρα...Παιδιά έχω 1 θέματακι παλιά έβαζα διάφορες σελίδες Add Home Screen τώρα το κάνω κ δεν μ την πετάει στην επιφάνεια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H Kataras έγραψε:
Καλησπέρα...Παιδιά έχω 1 θέματακι παλιά έβαζα διάφορες σελίδες Add Home Screen τώρα το κάνω κ δεν μ την πετάει στην επιφάνεια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?
Μπα δυστυχώς τπτ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα