αλλαξε emailΟ/H tasos17 έγραψε:
Είχα ένα σχετικά δυνατό password και έμπαινα από το κινητό και το σπίτι. Το θέμα είναι ότι είχα βάλει 2step και το κατάφεραν. Οταν λέει πιθανή πρόσβαση τι εννοούν; ότι μπήκαν η απλά ότι πήγαν να μπουν και μετά βρήκαν μπροστά τους το 2step και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα;;;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Εννοούν ότι έγινε προσπάθεια να μπουν από μια ip που έχει χώρα προέλευσης την Κίνα.
Αυτός κάλλιστα θα μπορούσες να ήσουν και συ, ΑΝ χρησιμοποιούσες ένα vpn και του έλεγες να δείχνει χώρα προέλευσης την Κίνα.
Οι περισσότερες τέτοιες "επιθέσεις" δεν είναι καν σοβαρές και γίνονται από bot που δοκιμάζουν τυχαίες διευθύνσεις με κοινά passwords, βλέπε 12345 -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H tasos17 έγραψε:
Είχα ένα σχετικά δυνατό password και έμπαινα από το κινητό και το σπίτι. Το θέμα είναι ότι είχα βάλει 2step και το κατάφεραν. Οταν λέει πιθανή πρόσβαση τι εννοούν; ότι μπήκαν η απλά ότι πήγαν να μπουν και μετά βρήκαν μπροστά τους το 2step και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα;;;
Φαντάζομαι το λες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Το θέμα είναι ότι είναι το μέιλ που χρησιμοποιω για επίσημα πράγματα.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μπορεις να κάνεις κάτι άλλο επίσης εκκαθάριση δεδομένων play store και απεγκατασταση ενημερώσεων Μισό λεπτο δουλειά είναι
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτό εννοούσα
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Χθες μου εμφανίστηκε και εμενα το θέμα με το ''play store'' μετα από το ξαναπέρασμα της ρομ, ενω από την Παρασκευή μεχρι χθες δεν ειχε εμφανιστεί.
Έκανα τα γιατροσόφια που έχουν αναφερθεί αλλά απ'ότι είδα το προβλημα λύνεται προσωρινά και επανέρχεται. -
-
Εμένα ούτε προσωρινά δεν φτιάχνει ... Μου φαίνεται φτιάχνει ένα χαλάει το άλλο ... Τι να πούμε ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα...!!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Εμένα ούτε προσωρινά δεν φτιάχνει ... Μου φαίνεται φτιάχνει ένα χαλάει το άλλο ... Τι να πούμε ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα...!!!
δοκιμαστε προσωρινα με το f-droid στην αναζητηση ψαχτε το Yalp Store
F-Droid – Free and Open Source Android App Repository
F-Droid
-
Καλα εχω μεινει μονος μου εγω χωρις προβλημα??Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Καλα εχω μεινει μονος μου εγω χωρις προβλημα??
Λες να στείλουν διορθώσεις η μπα;;; -
Σχετικά με το play store εδώ είναι η αναφορά λάθους πηγαίνετε και κάντε επιβεβαίωση Bug Play Store Xiaomi Mi5 rom global stable 8.2.1.0 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G μου?Με την γνωστή 800αρα μπάντα είναι το θέμα?το τηλέφωνο το είχα πάρει απο geekbying με τις εξής προδιαγραφές.
To mi5 δεν υποστηρίζει ολες τις μπαντες 4g
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα