Μόνο για συσκευές του 2018 ειπαν και δεν θυμάμαι ότι είχε να δυο version.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜου το βγάζει και εμένα συνέχεια στο μεσετζερ και δε γίνετε να φύγει είναι από το συστεμ ειδοποίηση.. Επίσης μου δείχνει συνέχεια οπότε κάνει συγχρονισμό τον mail! Όλα αυτά από την 9.6. 1.. Τους έστειλα και μήνυμα στα σχόλια αλλά δεν είδα καμιά διόρθωση στην 9.6.2...Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Ρε bro ξέρει κανένας πως φεύγει αυτο? Εχω την τελευταία global Android 8
Ο/H antouaa έγραψε:
Μου το βγάζει και εμένα συνέχεια στο μεσετζερ και δε γίνετε να φύγει είναι από το συστεμ ειδοποίηση.. Επίσης μου δείχνει συνέχεια οπότε κάνει συγχρονισμό τον mail! Όλα αυτά από την 9.6. 1.. Τους έστειλα και μήνυμα στα σχόλια αλλά δεν είδα καμιά διόρθωση στην 9.6.2...Είδα τώρα στο φόρουμ της mi ότι βγήκε beta stable η 10 ας περιμένουμε μπας και αλλάξει κάτι αλλιώς επαναφορά εργοστασιακών μπας και..Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Και εγω αυτο περιμένω την miui 10 και ειμαι σίγουρος οτι θα το διορθώσουν.. Αλλιώς θα ξενέρωσω άσχημα...
Έχεις το miui10 εδώ στο 9 δε βλέπω να το έχει! Στην τελευταία με τα αγγλικά είναι η ειδοποίηση που μου δείχνει κάθε τέταρτο που συγχρονίζει τα μαιλ..Ο/H vanni έγραψε:
Αν και απαντήθηκε από τον spiterman3 ας το ξαναπούμε
Εμφανίζει μια εφαρμογή (ας πούμε το mesenger) μια ειδοποίηση μόνιμη όπως αυτή
πατάμε παρατεταμένα πάνω στην ειδοποιήση μέχρι να εμφανίσει αυτό
κλείνουμε τον διακόπτη και σταματάει να εμφανίζεται
![]()
Το είχα κάνει αλλά δεν αφήνει το μεσετζερ να έχει την συνομιλία πάνω από άλλες εφαρμογές!Ο/H vanni έγραψε:
αν δεν σου βγάζει με παρατεταμένο άγγιγμα επιλογή διακόπτη αλλά το μήνυμα ότι αν θες να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα πηγαίντε στις ρυθμίσεις πάτα επάνω και εκεί που θα σε πάει κλείσε τον διακόπτη.
Ρε δικε μου εσυ εχεις την miui 10 και λογικα θα το εχουν διόρθωση.. εμεις μιλαμε για την miui 9 android 8.0 αν υπαρχει λύση? Και απο οτι φενετε θα περιμενουμε την miui 10 απο μερα σε μερα να ερθει να κανουμε μια καθαρή εγκατάσταση..Ο/H vanni έγραψε: