Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
το πλαισιο υπηρεσιων xiaomi με εχει τρελανει στα wakeclocks εχω κλεισει ολους του συγχρονισμους που αφορουν το mi account εχω κλεισει οτι μπορουσα απο amplify τι να κανω? εχω την τελευταια dev του φορουμ
-
Ο/H pechr έγραψε:
@demakhs κλαίω...
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Καλησπέρα έχω μια απορία έχω βάλει την 7.1.12 ταπετσαρία πως μπορώ να αλλάξω;
Ο/H spideman3 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
εδω ο δημιουργός , @gkalen , ολόκληρη σκληκοrom έφτιαξε (για τον @osalonikios ), εσύ στην ταπετσαρια έχεις μείνει ακόμα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ω ναι. Το θυμαμαι και λιώνω.
Κι αφιέρωση κατα το install στο twrp.
Even dead i will fight. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@giannisatsi
Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία - Οθόνη κλειδώματος ή Αρχική Οθόνη επιλέγεις ποια από τα δυο επιθυμείς να αλλάξεις ταπετσαρία πας εκεί που λέει Αλλαγή και διαλέγεις.
-
Καλημέρα παιδιά... Καλή Χρονιά!!!!!!!!!
Να ρωτήσω καμιά καλή θήκη για το Note 4 έχει κανείς να μου προτείνει??
Έχω μια σιλικόνης αλλά δεν μου αρέσει και τόσο, Άσε που ο φορτιστής δεν κάθεται καλά.. -
@giannisatsi
Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες Εφαρμογές - Θέματα μετά Ταπετσαρία Carousel και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Αν συνεχίσει το error και έχεις Ελληνική rom μπες σε recovery mode κάνε wipe cache, dalvick. -
Ο/H demakhs έγραψε:
εδω ο δημιουργός , @gkalen , ολόκληρη σκληκοrom έφτιαξε (για τον @osalonikios ), εσύ στην ταπετσαρια έχεις μείνει ακόμα!!
αν και βρήκα άκρη, για να αλλάξει εικόνα αλλάζει μόνο από τον stock launcher
=============== Ιαν 17th 2017, 12:10pm ===============
Ο/H Giannis_Apokoronas έγραψε:
Έχω μια σιλικόνης αλλά δεν μου αρέσει και τόσο, Άσε που ο φορτιστής δεν κάθεται καλά..
Ο/H Giannis_Apokoronas έγραψε:
Έχω μια σιλικόνης αλλά δεν μου αρέσει και τόσο, Άσε που ο φορτιστής δεν κάθεται καλά..
-
@giannisatsi
Βάλε την φάτσα σου και μετά πες μάς ρεκόρ που θα κάνει η μπαταρία.
Προσοχή μόνο την πρώτη φορά που θα το ανοίξει να είσαι κοντά να το πιάσεις!!!You may think you can fly - but you better not try -
καλησπερα παίδες. Αυτό που παρατήρησα στην 7.1.12 είναι ότι όταν μιλάς στο τηλ στη μία sim στην άλλη δεν ανοίγει τα δεδομένα καθόλου. Αν μπορείτε κοιτάξτε το κ πείτε μου. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα