Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Θα κάνω backup και θα την περάσω από πάνω ειδωμεν
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα σε όλους, αγόρασε η κολλητή μου το redmi note 4 χθες και δεν μπορεί να στείλει sms ενώ έχει υπόλοιπο στην κάρτα5-6 ευρώ και γύρο στα 400sms έχει την τελευταία global beta είχε και ota update όταν άνοιξε γύρο στο 1.4gb το κατεβάσαμε και μετά ανακαλύψαμε ότι δεν μπορούσε να στείλει sms (πριν δεν το είχαμε δοκιμάσει) έχει cosmote δοκιμάσαμε να πειράξουμε το SMSC από διάφορα που εβρισκα στο google όπως +30697100000 και ένα άλλο που νομίζω πως ήταν +3097100000 και πάλι τα ίδια μόνο να λάβει μπορεί, το τηλέφωνο όμως λειτουργεί απροβληματιστα στα πάντα δοκιμάσαμε και να στείλουμε από messenger μήνυμα και από διάφορες άλλες εφαρμογές στο playstore και πάλι τα ίδια!!
-
Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:
καλησπερα σε όλους, αγόρασε η κολλητή μου το redmi note 4 χθες και δεν μπορεί να στείλει sms ενώ έχει υπόλοιπο στην κάρτα5-6 ευρώ και γύρο στα 400sms έχει την τελευταία global beta είχε και ota update όταν άνοιξε γύρο στο 1.4gb το κατεβάσαμε και μετά ανακαλύψαμε ότι δεν μπορούσε να στείλει sms (πριν δεν το είχαμε δοκιμάσει) έχει cosmote δοκιμάσαμε να πειράξουμε το SMSC από διάφορα που εβρισκα στο google όπως +30697100000 και ένα άλλο που νομίζω πως ήταν +3097100000 και πάλι τα ίδια μόνο να λάβει μπορεί, το τηλέφωνο όμως λειτουργεί απροβληματιστα στα πάντα δοκιμάσαμε και να στείλουμε από messenger μήνυμα και από διάφορες άλλες εφαρμογές στο playstore και πάλι τα ίδια!!
-
Εγω θα το ξαναπω.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος εν έτη 2017 να πληρώνεις 10 λεπτά τα 100 ή τα 200 γράμματα όταν σου προσφέρονται τα πάντα δωρέαν.
Συνήθεια είναι το ξέρω.
Even dead i will fight. -
Γνωρίζει κάνεις πως ενεργοποιούνται τα emoji στα sms;
-
πατάς το κουμπί κ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση 10...9...8....7....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Εκρηκτικες επιδοσεις - Galaxy Note 7 (Jihad Edition)
Made by samsung in Korea. -
Μια φιλη εχει θεμα ξαφνικα με το ακουστικο της, ακουγετε πολυ βαθια και πολυ χαμηλα, εψαξα ολες τις ρυθμισεις και ειναι ολα ενταξη τι μπορει να φταιει?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
τι ειναι αυτο ? pacman
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα