Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
- Οδηγός
- ROM
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Γιατί συνέχεια οτι και να κάνω οποία Ρομ και να βάλω όταν εκκινή η συσκευή μου βγάζει KLO bugreport error;
-
Ο/H Gus έγραψε:
Γιατί συνέχεια οτι και να κάνω οποία Ρομ και να βάλω όταν εκκινή η συσκευή μου βγάζει KLO bugreport error;
-
-
Νομίζω το είδα σε έναν φίλο σε άλλη συσκευή σε μια καφετέρια, απλά του είχα κάνει uninstall το συγκεκριμένο app και σταμάτησε. Προφανώς θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε update της ROM γιατί θα ξαναμπαίνει. Είχα δοκιμάσει να του κάνω clean τα app data και cache και δεν λύθηκε. Δεν είχα χρόνο για να το ψάξω παραπάνω ή για κανένα factory reset.
-
Καλησπέρα σε όλους . Νέος χρήστης REDMi Pro .
Απο ελληνικοweb store ήρθε με μια 8.0.2.0 stable ΧΧΧCNXX μάλλον fake καθώς δεν έκανε official update .
1. Εγινε unlock μετά απο άιτηση στην Μι.
2. Κατόπιν μπήκε η τελευταια stable κινεζικη 8.2.1 κάτι.
----Εδω ευτυχώς βρήκα πως θα ενεργοποιήσω Google apps και θα "αφήσω" τα MI chineze απο έξω-----
---- Καθώς πάντα ήμουν χρήστης Αγγλικού menu και με ένα keyboard ελληνικό μπορώ να λειτουργήσω----
----Πριν το πάρω αποφαση , είπα για πρώτη φορά να ασχοληθώ και να δοκιμάσω να βάλω την ελληνική έκδοση (RedMi Pro)---
απο τις πιο πάνω οδηγίες κόλησα εδώ "TWRP":
""""Σε μερικά δευτερόλεπτα θα τελειώσει και θα γράψει done στο κέντρο της οθόνης μας
Εμείς με το κάτω αριστερό βελάκι θα γυρίσουμε πίσω-πίσω μέχρι να δούμε το install πάνω αριστερά.
Θα μπούμε μέσα.. θα επιλέξουμε την ρομ και θα κάνουμε κλικ swipe to confirm flash"""""
Κάτι μου έβγαζε για Unmound πολλές φορές στην οθόνη εμφάνισης εντολών λειτουργικού (TWRC) αντί για "done" .
To έχω κάνει 3 φορές και μετά δεν έχει τίποτα μέσα . . . ξανα φλασάρω την κινεζική official stable απο laptop με Flash utility.
Επιπλεον όταν βλέπω αρχεία στο κουμπί "INSTALL" δεν βλέπω τους φακέλους τους γνωστους που έχει μέσα το "Internal memory" (οχι SD) . εγω το ZIP (xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0) το έχω μέσα σε φάκελο download . Ούτε τον φάκελλο βλέπω.
Α. Εχω το σωστό ελληνικό zip ?
Β. Να δοκιμάσω απο SD ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . -
-
Τον φάκελο λογικό είναι να μην τον βλέπεις γιατί σβήνονται ολα, Γράψε τη ρομ μέσα στην sd και φλασαρε από εκεί.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Πρέπει να κάνεις format data.
Ο/H Gus έγραψε:
Τον φάκελο λογικό είναι να μην τον βλέπεις γιατί σβήνονται ολα, Γράψε τη ρομ μέσα στην sd και φλασαρε από εκείΣας
Αυτό (το ROM της ελληνικής κοινότητας - 8.2.1) γίνεται στο μέλλον αναβάθμιση απο την app Update ? ή μπαίνει μόνο με την ίδια διαδικασία ? -
-
Καλησπερα σε ολους,
Ενα μεγαλο ευχαριστω για την δουλεια που κανετε!!
Εχω το redmi pro απο κινεζομαγαζο....οταν μου εδωσαν το τηλεφωνο..εκαναν factory reset...οταν το ανοιξα ηταν μονο κινεζικα και αγγλικα και δεν ειχε play store ...με εναν οδηγο απο το forum εβαλα το play store ...μετα εστειλα αιτηση ξεκλειδωματος του bootloader και το ξεκλειδωσα....με αυτον τον οδηγο περασα την τελευταια ελληνικη ROM ...ολα καλα...αλλα μου αφησε τα παντα που ειχα μεσα... απο προγγραματα, μυνηματα κτλ...και το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μου ανοιγει το play store ..μου λεει αναφορα...παταω και με πεταει εξω....καμια ιδεα τι να κανω? -
Ο/H lloigor έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,
Αν μπορείς ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα