Κοιταξε να τις αλλαξεις κ τις 2 κ αν παλι παιζει κατι κοιταξε να γυρισεις σε παλια ρομ που επαιζε σωστα
Πρόβλημα με την πρόσθεση της 2ης SIM, ΛΥΘΗΚΕ!
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
παιδια ειναι το θεμα οτι η σιμ αυτη που δεν παιζει σωστα ειναι εταιρικη της και δεν μπορουμε ετσι απλα να παμε να την ξανα εκδοσουμε.
bodai καταλαβαινω, απλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να δουμε μημπος εχω hardware προβλημα σε αυτη τη συσκευη, και γενικα να δοκιμασω κι αλλες επιλογες γιατι ειανι λιγο στενα τα περιθωρια περι αλλαγης sim κτλ.
στις sim δεν δινει καμια πληροφορια
σιμ2 σιμ2 και στα δυκτια εχει τικαρισμενο το αυτοματο αν το κλεισω δεν εμφανιζει τιποτα.
george13 δεν τις ειχαμε σε παλααιοτερη ρομ στο δικο μου kenzo μονο τρεχει την dev 6.8.18 της δουλεψα για κανα μισαωρο. -
Επιλογη φθηνου απλου κινητου δεν πιστευω σε κατι αλλο εαν υπαρχει τετοιο θεμα κ μην το κουραζεις το θεμα αλλο γνωμη εκφαζω κ μην με παρεξηγησεις αλλα ουτε κ τα παιδια γιατι σαν να καταλαβα το προβλημα
-
george13 καταλαβαινω δεν πειραζει, δεν παρεξηγω, απλα δεν ειναι "περιεργο" για να μην πω αλλη κουβεντα να αγοραζεις μια νεα συσκευη και να μην παιζει στο πολυ βασικο της κομματι οπως το 2καρτο?
κι αν παλι βγαλω νεες σιμ καρτες στην εταιρεια εκει στις δινουν προ-κομμενες, απλα τις σπας και τις βαζεις, το ιδιο παλι πραγμα δεν ειναι ρε παιδια?
και γενικα δεν υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν τελος παντων ειναι "φαγουρα" το προβλημα ή αν ειναι hardware??? -
Κανε την προσπαθεια να τις αγορασεις καινουργιες να πας καπου να στις κοψουν κ αν δεις προβλημα ξανα τοτε κατι αλλο συμβαινει δεν ξερω κατι αλλο εγω να σου πω η να προτεινω
-
@noknok καταλαβαινω το προβλημα με την επανεκδοση αλλα η πειρα μου εδω αυτό μου υπαγορεύει να σου πω.
Αλλα να σου πω το εξης, βρες απο φιλικο σου προσωπο δυο sim αλλες ετοιμες και δοκιμασε με αυτες. Αν σου το κάνει και με τις έτοιμες τότε πολύ πιθανόν να ειναι hardware.
Και δεν είναι το ίδιο οι προ-κομμενες που εσυ απλά τις σπας με τις παλαιότερες που τις κόβεις με το γνωστό μηχανάκι. Ενα χιλιοστό να φυγει ... γειά σας.. -
οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια και την βοηθεια, και συγνωμη αν σας κουρασα. θα δω τι θα κανω και θα προσπαθησω να βρω αλλες sim για δοκιμη.
-
Τις δικες σου sim τις δοκιμασες;
-
-
Λοιπον παιδια δεν με πειθετε δεν γινετε σε 2 ιδια κινητα στο ενα να δουλευουν ολα αψογα και στο αλλο να μην βλεπει με καμια δυναμη την σιμ 2
δεν γινετε θα επρεπε να μην δουλευε ουτε στο ενα ουτε στο αλλο
που μπορω να απευθυνθω μπορει να μου πει καποιος? -
Ο/H noknok έγραψε:
Λοιπον παιδια δεν με πειθετε δεν γινετε σε 2 ιδια κινητα στο ενα να δουλευουν ολα αψογα και στο αλλο να μην βλεπει με καμια δυναμη την σιμ 2
δεν γινετε θα επρεπε να μην δουλευε ουτε στο ενα ουτε στο αλλο
που μπορω να απευθυνθω μπορει να μου πει καποιος?
Αν όχι, βάλε την ίδια ROM που δουλεύει κανονικά τις SIM, και στην συσκευή που έχει πρόβλημα.
Αν ΝΑΙ, τότε σιγά - σιγά οδεύουν τα πράγματα σε Hardware Πρόβλημα.
Ίσως ως τελευταία προσπάθεια χρειαστεί ένα Flash με Fastboot ROM. -
Καλημερα, MIUI_ART
Εβαλα εχτες το βραδυ την ιδια ρομ, δοκιμασα παλι τα ιδια. Σκεφτωμαι σημερα σαν τελευταια λυση να παρω ανταπτορα για τη σιμ την δευτερη και να τη βαλω στην slot1 και να βγαλουμε νεα sim για τη πρωτη (που ειναι η προσωπικη) και να τη κοτσαρουμε στην slot2 και να δουμε, αν και προσωπικα δεν του δινω ελπιδες. Θα σας ενημερωσω αργοτερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα