Διαφήμιση

Πρόβλημα με την πρόσθεση της 2ης SIM, ΛΥΘΗΚΕ!

• παιδια εκδοσαμε νεα nano σιμ καρτα τελικα (αυτη που ειχα ως σιμ1), και δεν τη βλεπει παλι στη θεση 2. Επισης την κομμένη την βαλαμε σε ανταπτορα στη θεση 1 και την βλεπει κανονικα. Ειπα να σας ενημερωσω.
      ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας, για οτιδηποτε αλλο για το συγκεκριμενο μαλλον θα πρεπει να αλλαξω νημα συζητησης μιας και δεν εχει πλεων μεσα stable....
      ξερει κανεις αν υπαρχει τπτ service εδω στην ελλαδα για xiaomi? αν γινεται τπτ καλα θα ηταν σε περιπτωση που τελικα το στειλουμε πουθενα θα ηθελα να ειναι το gearbest η τελευταια επιλογη
    • Ο/H noknok έγραψε:

ξερει κανεις αν υπαρχει τπτ service εδω στην ελλαδα για xiaomi? αν γινεται τπτ καλα θα ηταν σε περιπτωση που τελικα το στειλουμε πουθενα θα ηθελα να ειναι το gearbest η τελευταια επιλογη

Κριμα, επίσημο service δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη. Υπάρχουν όμως κανα 2 μαγαζιά που έχουν ασχοληθεί με Xiaomi και έχουν τριβή με την μάρκα. Δυστυχώς το ένα είναι Θεσσαλονίκη και το άλλο Αθήνα.
      Επειδή όμως τα sim holders αλλάζουν σχετικά εύκολα σε όλες τις συσκευες, κάνε μια ερώτηση στο Ηρακλειο. Μπορει κάποιος (αν αγοράσεις το ανταλλακτικό) να σε βοηθησει..
    • Εχει καποια Αθηνα αν μενεις που ασχολουνται αλλα καλα ειναι να στα πουν οι συντονιστες του φορουμ γιατι δεν ξερω εαν επιτρεπεται να αναφερω κ πιστευω να με καταλαβαινεις ;) παντα φιλικα χωρις παρεξηγηση
    • Διαφήμιση
    • Προβλημα με την προσθεση της 2ης SIM, ΛΥΘΗΚΕ!

Σκέφτηκα να το γράψω σε ένα δικό του ποστ για μελλοντική αναζήτηση που κάποιος ταλαιπωρηθεί με το ίδιο πρόβλημα.

Το κινητό ήρθε καινούργιο, unlocked ο bootloader, με κινέζικη rom. Το πήρα το κλείδωσα με developer official, το ξεκλείδωσα με το σωστό τρόπο και την βοήθεια των παιδιών εδώ, βάλαμε την miui 8 stable και το έδωσα στη γυναικά μου. Μια εβδομάδα τώρα δούλευε άψογα με μια sim. Μόλις του κουμπώσαμε 2η sim, τις έβλεπε ζήταγε pin μόλις άνοιγε κλείδωνε και ξανά ζήταγε pin. έκανε το ίδιο πράγμα απανωτά. αφαιρέσαμε τα πιν και τίποτα συνέχιζε να βλέπει και να χάνει και τις 2 κάρτες. Το πρόβλημα λύθηκε όταν ο @dnomikos άλλα και ο @MIUI_ART νωρίτερα το είχε αναφέρει, μου πρότειναν να φλασαρω με fastboot official rom και συγκεκριμένα με την 6.9.9.

Μετά το φλασάρισμα, αν και δεν το περίμενα, το κινητό άνοιξε και δούλεψε κατευθείαν και τις 2 κάρτες!

Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, νιώθω ότι είναι πολύ λίγο μπροστά στην βοήθεια που μου προσφέρατε. Αν βρεθείτε Κρήτη και συγκεκριμένα ηράκλειο, στείλτε μου ένα μήνυμα... κερνάω!!!
      :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    • Καλό θα ήταν να έκανες μία ανάλυση για το πως προήλθε το πρόβλημα για να βοηθήσεις και άλλους στο μέλλον..

• Μεγαλο μπραβο στα παιδια κ για το αλλο που αναφερει ο @geoanto555 ειναι καλο να δινουμε feedback που μεσα στην εβδομαδα ειχε αναφερθει απο συντονιστη κ παλι μπραβο σας ;)
    • Διαφήμιση
    • πιστευω μεσα στη μερα να καταλειξουμε προς το παρων φλασαρα την dev Hellas 6.9.9, και τωρα μου πηρε το κινητο και εφυγε σε καποιο επαγγελματικο ραντεβου :P

Ολα καλα μεχρι τωρα, οταν το ξανα πιασω στα χερια μου μεσα στη μερα θα παρω backup και θα του ριξουμε την V8 stable (που ειχε πιο πριν με το προβλημα) να δουμε αν θα δουλεψει και παλι.
    • Ο/H noknok έγραψε:

πιστευω μεσα στη μερα να καταλειξουμε προς το παρων φλασαρα την dev Hellas 6.9.9, και τωρα μου πηρε το κινητο και εφυγε σε καποιο επαγγελματικο ραντεβου
      Εγώ έχω καταλήξει ήδη.. χεχε.. Μιλάμε μετά..

• Λοιπόν καταλήξαμε παρέα με τον geoanto555, με καθαρή εγκατάσταση από official dev 6.9.9 σε hellas 6.9.9 dev δουλεύουν ρολόι. Σε πισωγύρισμα δεν τις βλέπει (βάλαμε stable ελληνική v8 με 5.1 android), βλέπει 1 σιμ και 1 sd. Είχα πάρει backup όταν έκανα το restore στην 6.9.9 δεν τις έβλεπε. Ξανά έκανα καθαρή εγκατάσταση και τις είδε κανονικά.

Αυτό συμβαίνει σε kenzo 2/16 το οποίο δεν ξέρω αν έχει σχέση το πήρα τη περασμένη εβδομάδα και στο κουτί του στη ταμπέλα με τα barcode κάτω δέξια έχει ημ/νια 06/2016. Ειχε έρθει unlocked με ελληνικα και με μια rom 7κατι. Το οποίο κλείδωσα με dev official 6.5.12, και στη συνέχεια του είχα ρίξει την ελληνικη stable v8

Στο άλλο που έχω kenzo 3/32 και ημ/νια στη ταμπέλα με τα barcode 05/2016 δουλεύει κανονικά και με τις 2 sim με την dev hellas 6.8.18 και android 5.1.

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθεια σας για άλλη μια φορά!! :thumbsup: :thumbup:

Υ.Γ Γιώργο καλά τα είπα??? :P αν ξεχναω κάτι γράψε απο κάτω :rolleyes:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H noknok έγραψε:

Υ.Γ Γιώργο καλά τα είπα??? αν ξεχναω κάτι γράψε απο κάτω
      Το μήνυμα που έπρεπε να περάσεις το πέρασες....
      Μην κάνετε πισωγυρίσματα χωρίς να έχετε nandroid backup..