okkkk τρεχουν οι τελειες τωρα για να δουμε γιατι εχει κανενα 3λεπτο που το κανει.
σε ευχαριστω πολυ
σε ευχαριστω πολυ
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή που είχε το πρόβλημα μήπως πέρασες από android 5 ...developer δλδ?Ο/H mk2522 έγραψε:
Τι μου προτείνετε να κάνω για την πρώτη περίπτωση;
Πριν περάσω την ελληνική είχε china developer αν εννοείς αυτό. Τώρα για το android που φόραγε πρέπει να ταν αυτό π λες λογικά...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτή που είχε το πρόβλημα μήπως πέρασες από android 5 ...developer δλδ?Ο/H mk2522 έγραψε:
Τι μου προτείνετε να κάνω για την πρώτη περίπτωση;
Νομίζω πως θα στρώσει... Αρχικά μπες σε twrp και πάρε ένα nandroid backup..Τίκαρε τα όλα... Μετά πέρνα τα στον υπολογιστή...Ο/H mk2522 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση με την έκδοση την ελληνική π έχω μέσα, να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε 6.0 marshmallow και να αποκατασταθεί το ζήτημα?
Χμμ μάλιστα...έχω βουνό να ανέβω ακόμα! Οπότε στην ουσία πρέπει κ να περάσω την τελευταία ελληνική ρομ (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29) ? Ή μπορώ να πάω κατευθείαν σε αυτή τη διαδικασία: Thread/16575-Ελληνικός-οδηγός-αναβάθμισης-από-Android-5-1-1-σε-Marshmallow-6-0-0-για-το-Redmi/ ??Ο/H geoanto555 έγραψε:
Νομίζω πως θα στρώσει... Αρχικά μπες σε twrp και πάρε ένα nandroid backup..Τίκαρε τα όλα... Μετά πέρνα τα στον υπολογιστή...Κατέβασε την τελευταία ρομ και πέρνα την μέσα.. κανε wipe τα data,dalvik,cache...Δες αν ολοκληρώνεται..Ο/H mk2522 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση με την έκδοση την ελληνική π έχω μέσα, να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε 6.0 marshmallow και να αποκατασταθεί το ζήτημα?
Α΄ν όχι θέλει format data(λογικά θα θέλει)... Θα χρειαστεί ξανά πέρασμα η ρομ μέσα..
ΞΑΝΑ κάνε τα wipe και μετά γύρνα πίσω και κάνε install...
Λοιπόν, πως έχουν τα πράγματα: Ακολουθώντας τις οδηγίες του @geoanto555 μπήκα στη διαδικασία και κατέβασα την τελευταία ελληνική ROM (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29 ). Την πέρασα χύμα στη μνήμη της συσκευής ζιπαρισμένη όπως ήταν, απενεργοποίησα τη συσκευή και μπήκα σε twrp. Έκανα ένα απλό backup από τις επιλογές του μενού με όσα ήταν τικαρισμένα και μετά wipe->advanced και τίκαρα τις περιπτώσεις που μου ανέφερε. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά και στη συνέχεια έκανα install τη ρομ που είχα βάλει στη μνήμη της συσκευής. Έτρεξε λοιπόν κανονικά, μόλις ολοκληρώθηκε γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής, περίμενα περίπου 5-6 λεπτά.....μετά την αγωνία για το αν τα έκανα σωστά και δεν brickαρα το κινητό η συσκευή λειτούργησε με φουλ ελληνικά, marshmallow 6 και μαντέψτε: και οι 2 sim λειτούργησαν κανονικά!!! (οχι απευθείας καθώς μετά από μερικά λεπτά και δοκιμές κλήσεων λειτούργησε και η sim στη θέση 1 καθώς αρχικά έγραφε οτι η sim δεν είχε ενεργοποιηθεί, ενώ η sim 2 ήταν οκ). Το έιχα αφήσει πρώτα να γίνει συγχρονισμός με το cloud με φωτογραφίες, εφαρμογές κλπ και μετά τοποθέτησα τις sim.. Και αυτό το μικρό θεματάκι με τη sim 1 πάντως λύθηκε από μόνο του, μετά απο 3-4 εισερχ. κλήσεις και όπως προείπα και οι δύο sim λειτουργούν πλήρωςΟ/H geoanto555 έγραψε:
Όπως σου το είπα θα το κάνεις..Πάρε μία ιδέα και από τον οδηγό του Αλέξη..
Να σαι καλα και να το χαρείς....Ο/H mk2522 έγραψε:
Ευχαριστώ και πάλι τον @geoanto555 για την άμεση απάντησή του, τις πληροφορίες και την καθοδήγησή του.