Διαφήμιση

Πρόβλημα με την πρόσθεση της 2ης SIM, ΛΥΘΗΚΕ!

• Όλα μια χαρά θα είναι......Και οι sim θα δουλεύουν..

• Διαφήμιση
    • Αντε ωραία. .. φαντάζομαι κ οι σιμ είναι οκ...

• Δυστυχώς αντιμετώπισα και γω το πρόβλημα που ανέφεραν και οι προηγούμενοι χρήστες παιδιά, σε RN3Pro. Χθες κατάφερα και αφού πέρασα αρχικά μία china developer (kenzo_images_6.6.17_20160523.0000.23_5.1_cn), ξεκλείδωσα συσκευή και στη συνέχεια flashαρα την ελληνική (xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.30). Ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία και το κινητό με τη μία sim1 ήταν οκ. Βάζοντας και τη δεύτερη όμως είχα το πρόβλημα π είχαν κ οι υπόλοιποι κ ζήταγε συνέχεια pin. Και οι 2 δουλεύουν κανονικά σε άλλη συσκευή xiaomi RN3Pro που έχω καθώς έχω αγοράσει δύο, για μένα κ για φίλη μου.
      Η συσκευή λοιπόν με το θέμα έχει android 5,1,1 LMY47V, MIUI 8 by xiaomi-miui.gr GTV 6.6.30 Developer.
      Η άλλη συσκευή που τις αναγνωρίζει κανονικά είναι στην ουσία όπως ήρθε από το gearbest, δεν έχει πειραχτεί κάτι. Έχει android το ίδιο, MIUI Globl 8.0 Stable 8.0.1.0.0 (LHOCNDG).
      Τι μου προτείνετε να κάνω για την πρώτη περίπτωση; Τι πρέπει να προσέξω; γτ θέλω και στην δεύτερη συσκευή να περάσουμε ελληνική ρομ. Διάβασα τις προηγούμενες περιπτώσεις αλλά μία καθοδήγηση και οποιαδήποτε βοήθεια απο γνώστες του αντικειμένου και των διαδικασιών θα μου ήταν ΥΠΕΡπολύτιμη :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ περιμένω σχόλιά σας.
    • Ο/H mk2522 έγραψε:

Τι μου προτείνετε να κάνω για την πρώτη περίπτωση;
      Αυτή που είχε το πρόβλημα μήπως πέρασες από android 5 ...developer δλδ?

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H mk2522 έγραψε:

Τι μου προτείνετε να κάνω για την πρώτη περίπτωση;
      Αυτή που είχε το πρόβλημα μήπως πέρασες από android 5 ...developer δλδ?
      Πριν περάσω την ελληνική είχε china developer αν εννοείς αυτό. Τώρα για το android που φόραγε πρέπει να ταν αυτό π λες λογικά...
      Υπάρχει περίπτωση με την έκδοση την ελληνική π έχω μέσα, να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε 6.0 marshmallow και να αποκατασταθεί το ζήτημα?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mk2522 έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση με την έκδοση την ελληνική π έχω μέσα, να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε 6.0 marshmallow και να αποκατασταθεί το ζήτημα?
      Νομίζω πως θα στρώσει... Αρχικά μπες σε twrp και πάρε ένα nandroid backup..Τίκαρε τα όλα... Μετά πέρνα τα στον υπολογιστή...
      Κατέβασε την τελευταία ρομ και πέρνα την μέσα.. κανε wipe τα data,dalvik,cache...Δες αν ολοκληρώνεται..
      Α΄ν όχι θέλει format data(λογικά θα θέλει)... Θα χρειαστεί ξανά πέρασμα η ρομ μέσα..
      ΞΑΝΑ κάνε τα wipe και μετά γύρνα πίσω και κάνε install...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H mk2522 έγραψε:

Νομίζω πως θα στρώσει... Αρχικά μπες σε twrp και πάρε ένα nandroid backup..Τίκαρε τα όλα... Μετά πέρνα τα στον υπολογιστή...Κατέβασε την τελευταία ρομ και πέρνα την μέσα.. κανε wipe τα data,dalvik,cache...Δες αν ολοκληρώνεται..
      Α΄ν όχι θέλει format data(λογικά θα θέλει)... Θα χρειαστεί ξανά πέρασμα η ρομ μέσα..
      ΞΑΝΑ κάνε τα wipe και μετά γύρνα πίσω και κάνε install...
      Χμμ μάλιστα...έχω βουνό να ανέβω ακόμα! Οπότε στην ουσία πρέπει κ να περάσω την τελευταία ελληνική ρομ (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29) ? Ή μπορώ να πάω κατευθείαν σε αυτή τη διαδικασία: Thread/16575-Ελληνικός-οδηγός-αναβάθμισης-από-Android-5-1-1-σε-Marshmallow-6-0-0-για-το-Redmi/ ??
    • Όπως σου το είπα θα το κάνεις..Πάρε μία ιδέα και από τον οδηγό του Αλέξη..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Όπως σου το είπα θα το κάνεις..Πάρε μία ιδέα και από τον οδηγό του Αλέξη..
      Λοιπόν, πως έχουν τα πράγματα: Ακολουθώντας τις οδηγίες του @geoanto555 μπήκα στη διαδικασία και κατέβασα την τελευταία ελληνική ROM (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29 ). Την πέρασα χύμα στη μνήμη της συσκευής ζιπαρισμένη όπως ήταν, απενεργοποίησα τη συσκευή και μπήκα σε twrp. Έκανα ένα απλό backup από τις επιλογές του μενού με όσα ήταν τικαρισμένα και μετά wipe->advanced και τίκαρα τις περιπτώσεις που μου ανέφερε. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά και στη συνέχεια έκανα install τη ρομ που είχα βάλει στη μνήμη της συσκευής. Έτρεξε λοιπόν κανονικά, μόλις ολοκληρώθηκε γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής, περίμενα περίπου 5-6 λεπτά.....μετά την αγωνία για το αν τα έκανα σωστά και δεν brickαρα το κινητό η συσκευή λειτούργησε με φουλ ελληνικά, marshmallow 6 και μαντέψτε: και οι 2 sim λειτούργησαν κανονικά!!! (οχι απευθείας καθώς μετά από μερικά λεπτά και δοκιμές κλήσεων λειτούργησε και η sim στη θέση 1 καθώς αρχικά έγραφε οτι η sim δεν είχε ενεργοποιηθεί, ενώ η sim 2 ήταν οκ). Το έιχα αφήσει πρώτα να γίνει συγχρονισμός με το cloud με φωτογραφίες, εφαρμογές κλπ και μετά τοποθέτησα τις sim.. Και αυτό το μικρό θεματάκι με τη sim 1 πάντως λύθηκε από μόνο του, μετά απο 3-4 εισερχ. κλήσεις και όπως προείπα και οι δύο sim λειτουργούν πλήρως :) :) :) Ευχαριστώ και πάλι τον @geoanto555 για την άμεση απάντησή του, τις πληροφορίες και την καθοδήγησή του.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mk2522 έγραψε:

Ευχαριστώ και πάλι τον @geoanto555 για την άμεση απάντησή του, τις πληροφορίες και την καθοδήγησή του.
      Να σαι καλα και να το χαρείς....