Πρόβλημα με την πρόσθεση της 2ης SIM, ΛΥΘΗΚΕ!
-
-
recovery αν θες αλλα δεν ειναι αναγκαιοRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Παιδια εκανα οτι ειπαμε μεχρι και τσιγαρο εκανα μετα το πρωτο boot εφτασε στο σημειο που τσεκαρει τη σιμ, εβαλα και τις 2 σιμ κατευθειαν παταω check παει στην επομενη σελιδα και ξανα γυρναει πισω στη προηγουμενη που λεει agree και disagree κανει παλι το ιδιο πραγμα εμφανιζει και εξαφανιζει τα συμβολα με τα σηματα των καρτων...
τι κανουμε τωρα? μισο να κανουμε και ενα factory reset αλλα δεν πιστευω να λυθει
Επίσης εβγαλα την σιμ 1 αφησα μονο την σιμ2 την micro micro και κανει το ιδιο πραγμα δεν δουλευει καθολου το δευτερο slot ενω για microsd δουλεψε κανονικα -
factory reset ηδη εχεις κανει με το που πατησες wipe data μαζι με τα αλλα 2.Redmi Note 8T (Willow)
Μπαινεις στο recovery κανεις factory reset wipe cache dalvik κ μεσα απο το recovery φλασαρεις την ρομ μετά reboot κ περιμενεις να ανοιξει
-
οκ και τι αλλο μου προτεινετε να κανω? υπαρχει τροπος να δουμε αν ειναι hardware το προβλημα?
να βαλω την dev που εχω κι εγω στο δικο μου?
απλος ηλπιζα να δουλευε με την stable.
george13 ξανα?? -
-
Κανε μια ακομη προσπαθεια η πηγαινε να μας πεις που εχεις τσεκαρει το δικτυο να ειναι κ αν ειναι αυτοματη επιλογη κ να μας πουν τα παιδια να μπεις στο κρυφο μενου να δεις τις μπαντες που υποστιριζει η συσκευη σου κ αν ειναι τικαρισμενες παρεθενση με μια ασπρη γομολαστιχα εαν δεν κανει καλη επαφη κανε πως σβηνεις την χρυση εκει μερια που μπαινει στις επαφες του κινητου κ αυτο κολπο που μου το εμαθαν
-
κοιταξε καινουργιες δεν ειναι....
την μια λεει την εχει απο ελευθερη κι ωραια ηταν...
την αλλη την ειχε ο προκατοχος της στην εταιρεια που δουλευει, αλλα κοιταξε να δεις στο δικο μου kenzo τις βλεπει μια χαρα κατευθιαν τις τεσταρα πηρα τηλεφωνα κτλ, παίζει ρόλο?
επισης τι εννοεις κομμένη? σήμερα πήγαμε και μας την εκοψαν για να μπει εκει στο slot 2.
τώρα κανει reboot, εχω βγαλει την sd και δεν εχω καν το tray μεσα -
δεν αγορασες καινουργια; Σου την εκοψαν;Redmi Note 8T (Willow)
@noknok γενικά τα Xiaomi έχουν προβλήματα ειδικά με τις κομμένες sim. Θα σου προτεινα να επιβαρυνθείται το κόστος της αλλαγής για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ακόμα και στο δικό σου αν είναι κομμένες δεν αποκλείεται και σε μια ώρα να σου βγάλει θέματα ... Μην κοιτάς που τώρα είναι μια χαρά..Απλά έτυχε!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα