Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Έχω developer με ελληνικά
-
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Η συσκευή μου είναι στο συρτάρι εδώ και 10 μέρες και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να βρεθεί τρόπος για rootάρισμα για να ξεκινήσω το στήσιμο του κινητού και να το έχω για καθημερινή χρήση.
-
Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορείς να βάλεις άλλη ρομ αλλά ούτε και να βάλεις εφαρμογή (super su πχ) ώστε να δίνεις δικαιώματα root σε εφαρμογές
-
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Η συσκευή μου είναι στο συρτάρι εδώ και 10 μέρες και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να βρεθεί τρόπος για rootάρισμα για να ξεκινήσω το στήσιμο του κινητού και να το έχω για καθημερινή χρήση.
Υπομονή. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Έχω developer με ελληνικά
MIUI 8 Global 6.9.22|Beta. Αυτό γράφει.
Χθες που το βγαλα απ το συρτάρι έκανε και update.
Δεν ξέρω αν είναι η κινέζικη που λες αλλά αφού έτσι μου ήρθε δεν νομίζω να είναι ελληνική. (Στην τοποθεσία δεν έχει να επιλέξω Ελλάδα)
Πέρα απ αυτό δεν γνώριζα πως έχει βγει ελληνική dev rom. Πότε βγήκε και που την βρίσκω και πως την βάζω?
Ο/H tsakinik έγραψε:
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Κάποιες απ αυτές είναι για μένα ζωτικής σημασίας οπότε για να στήσω το κινητό και να ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα χρειάζομαι οπωσδήποτε πρόσβαση root.
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Κι εγώ αυτές οι 2 rom ήξερα πως κυκλοφορούν μόνο προς το παρόν.
Τελικά υπάρχει ελληνική rootαρισμένη rom που λέει ο φίλος παραπάνω?
Υπομονή κάνω αλλά έχει αρχίσει να μου την δίνει που έχω το κινητό σε αχρηστεία.
Ήδη πέρασαν αρκετές μέρες και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.
Τουλάχιστον ας ήταν δυνατόν να ξεκλειδώνει ο bootloader με την official μέθοδο για rootάρισμα κι ας έμενα με την rom που έχει. -
Δεν είναι η Ελληνική αλλά είναι η Official Global Developer rom η οποία έχει Ελληνικά σε ποσοστό 95%+ πλέον.
Μια χαρά είναι η συσκευή σου...την δουλεύεις και όπως είσαι -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν είναι η Ελληνική αλλά είναι η Official Global Developer rom η οποία έχει Ελληνικά σε ποσοστό 95%+ πλέον.
Μια χαρά είναι η συσκευή σου...την δουλεύεις και όπως είσαι
Το καίριο ερώτημα όμως που έμεινε αναπάντητο είναι αν υπάρχει η σκιώδης ελληνική dev rom που προανέφερες και δίνει και πρόσβαση root.
(για ελληνικά δεν με νοιάζει, το root με νοιάζει) -
Ο/H Stelios85 έγραψε:
EDIT Ριξε και μια ματια εδώ en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=336702&pid=6754517.
Ενημερωτικα, δεν εχω τη συσκευή και τα κλασικά δεν φέρω ευθυνη για brick μετατροπη σε Samsung και έκρηξη κ.τ.λYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Stelios85 έγραψε:
χρειάζομαι οπωσδήποτε root όπως είπα
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H Stelios85 έγραψε:
EDIT Ριξε και μια ματια εδώ en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=336702&pid=6754517.
Ενημερωτικα, δεν εχω τη συσκευή και τα κλασικά δεν φέρω ευθυνη για brick μετατροπη σε Samsung και έκρηξη κ.τ.λ
Έχω ρίξει ματιά σε ότι κυκλοφορεί στα διεθνή forum όμως όλες οι μέχρι τώρα λύσεις είναι επισφαλής.
Έχω συναντήσει πολλές αναφορές brickαρίσματος και δεν θα ήθελα να ρισκάρω κάτι τέτοιο.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Stelios85 έγραψε:
χρειάζομαι οπωσδήποτε root όπως είπα
Ναι αν κάνω unlock τον bootloader μπορώ να το rootάρω με flashάρισμα του su.
Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορω να κάνω το unlock καθώς με τον official τρόπο μου βγάζει σφάλμα και ασφαλής unofficial τρόπος δεν υπάρχει.
Οπότε προς το παρόν έχω ένα άχρηστο τηλέφωνο στο συρτάρι και ξενερώνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα