Τι σφάλμα βγάζει ? Μία φώτο από το μήνυμα ?Ο/H Stelios85 έγραψε:
δεν μπορω να κάνω το unlock καθώς με τον official τρόπο μου βγάζει σφάλμα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Stelios85 έγραψε:
δεν μπορω να κάνω το unlock καθώς με τον official τρόπο μου βγάζει σφάλμα
Απ όσο διάβασα είναι συνηθισμένο πρόβλημα και το συνάντησαν πολλοί που προσπάθησαν να το ξεκλειδώσουν officially χωρίς να έχει βρεθεί λύση για το πρόβλημα.
Ο/H Thracia έγραψε:
Εχει ξεκλειδωσει κανεις το KATE με official τρόπο?
Ο/H Thracia έγραψε:
-
Ο/H nflo έγραψε:
Προς το παρόν δεν μπορεί να ξεκλειδώσει ο bootloader για το Kate. Άρα για να περάσεις άλλη rom (εκτός των global stable & dev) ή να κάνεις root προς το παρόν δεν γίνεται.Υπομ
-
Ο/H tsakinik έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
Προς το παρόν δεν μπορεί να ξεκλειδώσει ο bootloader για το Kate. Άρα για να περάσεις άλλη rom (εκτός των global stable & dev) ή να κάνεις root προς το παρόν δεν γίνεται.Υπομ
Το Kenzo ξεκλειδώνει εύκολα με την china dev. Το Kate δεν έχει ch dev. Η Xiaomi το εγκρίνει, απλά θέλει την κατάλληλη ρομ για να ξεκλειδώσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
-
-
Ναι απλά κάθε κινητό που βγαίνει χρειάζεται κανένα μήνα ώστε να βγουν οι Ρομς που ζητά ο Έλληνας καταναλωτής
Άρα υπομονή -
-
Είμαι στο όριο να το δώσω το τηλέφωνο πραγματικά.. Μου έπεσε πάλι σε boot loop στην προσπάθειά του να περάσει την τελευταία αναβάθμιση της dev. Είναι το πρώτο μου Xiaomi, κι ενώ η άποψη μου από όσα έβλεπα και διάβαζα γύρω μου ήταν εξαιρετική, με έχει ξενέρωσει απίστευτα.
Για κάποιον φίλο που ρώτησε παραπάνω η συσκευή έχει ραδιόφωνο κανονικά. -
Ο/H Christian27 έγραψε:
Μου έπεσε πάλι σε boot loop στην προσπάθειά του να περάσει την τελευταία αναβάθμιση της dev.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα