το εχω γραψει αλλα μου βγαζει 4-5 διαφορετικες(με διαφορετικα σχεδια εννοω).Εχουν ολες το ιδιο καλουπι και εσυ διαλεγεις οποια θες ή ειναι καποια συγκεκριμενη απο αυτες που κουμπωνει στο kate?Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
@sakis93 γράψε Mofi case για το Redmi Note 3 Pro και θα το βρεις εύκολα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
@sakis93 βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και από εκεί που το παρήγγειλα εγώ το δίνουν και πακετάκι με tempered glass.
Πριν παραγγείλω έστειλα mail για το εάν είναι από σιλικόνη και η απάντηση ήταν "...it's soft tpu" όπου αυτό είναι κάποιο μαλακό πολυμερές, όπως αρχικά είχε επισημάνει ο kyrgeo1978.
Το πακέτο το πήρα στα €8 αλλά επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται η δημόσια ανάρτηση του e-shop, στείλε pm να σου γράψω ...
Πάντως, επειδή κάποιο άλλο μου άρεσε περισσότερο και είχα αρχικά ρωτήσει για εκείνο, ο πωλητής απάντησε ότι είναι από σκληρό πλαστικό και ήταν κατηγορηματικός:"Sorry, there is no suitable case for that special edition" (έτσι το ονόμασε) ...
Οπότε ευελπιστούμε το Μοφι να μην είναι Μούφα και να σηκώνει "τέντωμα" ... -
Οχι δεν επιτρέπονται λινκ. Δικαιουσαι όμως να πεις πως ονομάζεται και το site. Άρα ο άλλος μπορεί να το βρει εύκολα. Φτάνει να μην υπάρχει εδώ μέσα λινκ.
-
Ο/H nial έγραψε:
@sakis93 βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και από εκεί που το παρήγγειλα εγώ το δίνουν και πακετάκι με tempered glass.
Πριν παραγγείλω έστειλα mail για το εάν είναι από σιλικόνη και η απάντηση ήταν "...it's soft tpu" όπου αυτό είναι κάποιο μαλακό πολυμερές, όπως αρχικά είχε επισημάνει ο kyrgeo1978.
Το πακέτο το πήρα στα €8 αλλά επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται η δημόσια ανάρτηση του e-shop, στείλε pm να σου γράψω ...
Πάντως, επειδή κάποιο άλλο μου άρεσε περισσότερο και είχα αρχικά ρωτήσει για εκείνο, ο πωλητής απάντησε ότι είναι από σκληρό πλαστικό και ήταν κατηγορηματικός:"Sorry, there is no suitable case for that special edition" (έτσι το ονόμασε) ...
Οπότε ευελπιστούμε το Μοφι να μην είναι Μούφα και να σηκώνει "τέντωμα" ...
-
me too
-
aliexpress.com
-
Ο/H nial έγραψε:
aliexpress.com
Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 special Edition Smartphone 5.5 Inch 2GB 16GB 64bit Snapdragon 650 16.0MP B4 B20 B28 στα 2gb/16gb -
Εχω ενα "θεματακι" . Ενεργοποιηται μονο του το voice search της google . Και λεω μονο του καθως χωρις να το εχω ανοιξει μου βγαζει τον αριθμο 1 πανω απο το εικονιδιο του λες και εχει ειδοποιηση . Πως την απενεργοποιω ;
-
-
Ο/H georgeb81 έγραψε:
Πρέπει να ξεκλειδωσω τον bootloader για να την περασω η απλα με το updater?
-
Ο/H ioann1s έγραψε:
Ο/H nial έγραψε:
aliexpress.com
-
Για να πάω από dev σε stable, ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος?
Επίσης πως μπορώ να δω ποιες γλώσσες περιλαμβάνει η stable? (με ενδιαφέρουν τα πορτογαλικά)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα