Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• @jefm

Μπορει να γραψεις καποιες οδηγιες για αυτο που εκανες?
      Φλασαρουμε αν θελουμε δηλαδη και την ελληνικη ρομ με αυτο που εκανες?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H jefm έγραψε:

Δεν χρειάστηκε άλλαξα recovery και φλάσαρα μέσω EDL οπως έχει γραφτεί και εδώ. Ακόμα κλειδωμένος είναι
      Modit boot.img δεν χρειάστηκε;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Στην στοκ ρομ απο εδώ Xiaomi MIUI Official Forum, εγώ προτίμησα την stable μια και δεν με πείραζε να είναι αγγλικά η γλωσσα (χώρα έχει Ελλαδα), άλλαξα το recovery.img με της Alka TWRP (αφου την μετονόμασα σε recovery.img) και φλάσαρα σε edl mode.

Μόλις τελειώσει στο πρώτο reboot, μπαίνετε σε recovey κατευθείαν και η twrp ειναι εκει!!
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jefm έγραψε:

Στην στοκ ρομ απο εδώ Xiaomi MIUI Official Forum, εγώ προτίμησα την stable μια και δεν με πείραζε να είναι αγγλικά η γλωσσα (χώρα έχει Ελλαδα), άλλαξα το recovery.img με της Alka TWRP (αφου την μετονόμασα σε recovery.img) και φλάσαρα σε edl mode.

Μόλις τελειώσει στο πρώτο reboot, μπαίνετε σε recovey κατευθείαν και η twrp ειναι εκει!!

Φλασαρουμε και αλλη ρομ αν θελουμε δηλαδη?
      Εσυ απλα φλασαρες supersu για να εχεις ροοτ?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Άλλη ρομ μονο την developer (έχω δοκιμάσει) αλλα αφου χανεις τα updates (επαναφέρουν την μαμά recovery) δεν ειχε νόημα για μένα. Τα updates, υπάρχει twrp που τα επιτρέπει, αλλα δεν έχω δοκιμάσει. Τελείως άλλη ρομ δεν ξέρω αν γίνεται να βάλεις, νομίζω πως όχι, brick danger :P
      Μετά ναι φλάσαρα απο twrp supersu
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Λοιπόν, όσο αφορά το θέμα με το hand's free.
      Πήγα στο system update Και φυσικά δεν μου έδινε update.
      Πάτησα επάνω δεξιά στις 3 τελίτσες, και πάτησα "download update".
      Ξεκίνησε να κατεβάζει κανα gb. Μετά απο καμιά ώρα μου ζήτησε restart. Κάτι έκανε σε στύλ φλασαρίσματος (δεν άλλαξε η έκδοση του MIUI), και απο τότε δουλεύουν κανονικά τα ακουστικά!!

Χρειάζεται και ένα OMTP to ctia adaptor για να παίξουν τα παλιά μου ακουστικά.
      Πολύ ταλαιπωρία ρε γαμώτο!
    • Διαφήμιση
    • Λοιπον.
      Μαλλον για την Xiaomi είναι πυρηνική φυσική να κάνει ένα Hands free να δουλεύει αξιοπρεπώς.
      Το θέμα έχει ώς εξής.

Πρώτα απο όλα, πρέπει να κουμπώσεις το handsfree σου και να πάς στις ρυθμίσεις να επιλέξεις τον κατάλληλο τύπο hands free που θα δουλέψουν. Παίζεις στην τύχη , μέχρι να βρεις κάτι που να κάθεται καλά.
      Δουλεύω όλη μερα με bluetooth. Αν κουμπώσεις το hands free , το τηλέφωνο παρόλο που βγάζει το σηματάκι των ακουστικών επάνω, για να μπορέσει να αναγνωρίσει το μικρόφωνο και να δουλέψουν , πρέπει να κάνεις restart στο τηλέφωνο.
      Αν μετά το restart δεν ξαναενεργοποιήσεις το bluetooth ακουστικό, όσες φορές και να μπαινοβγάλεις τα ακουστικά, αυτά θα δουλεύουν μια χαρά χωρίς ανάγκη restart.
      Ετσι λοιπόν όσοι δουλεύουν μόνο με hands free δεν έχουν πρόβλημα.
      Οσοι χρησιμοποιουν και τα δύο, κάθε φορά πρέπει να κάνουν restart στο τηλέφωνο.
      Το κουμπάκι του hands free με ενα πάτημα, κάνει Mute. Για να κλείσεις την γραμμή, χρειάζεται παρατεταμένο πάτημα.
      Παίζει να διορθωθεί κάποια στιγμή αυτό?
    • Με bt του αυτοκινήτου δεν έχω πρόβλημα. Με το handsfree το καλωδιακό όμως έχω.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Να χαιρετήσω την παρέα..
      Και να σας πω τον πόνο μου. Μετα από 3-4 μέρες διάβασμα στο φοροομ αποφάσισα να βάλω την ελληνική rom στο RN3P μου..
      Ελεγχος του bootloader και αιτηση για ξεκλειδωμα πήραμε το οκ και.....όπα μου λένε που πας... εσυ είσαι kate..εεεε
      Δεν ξεκλειδώνει άρα ???.. θα μηνω με Global stadle και χωρείς ελληνικά
      τα φώτα σας παρακαλώ ... Ευχαριστώ
    • Ο/H xaris-1 έγραψε:

εσυ είσαι kate
      Αν είσαι όντως kate βάλε το σωστό κινητό στο προφίλ σου,,,
      Υπομονήηη..

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα Kate ενός φίλου. Του ήρθε από geekbuying σφραγισμένο με Global Stable και ο ίδιος έκανε αναβάθμιση σε Stable 8.0.4.0 (MHRMIDG). Έχει τα εξής θέματα για τα οποία δεν κατάφερα να βρω λύση:
      1. Όταν ενεργοποιεί το WiFi, το κινητό γυρίζει μόνο του σε 4G (και είμαι όντως 4G και όχι απλά το όνομα γιατί αν το βάλεις 3G γράφει 3G), παρόλο που είναι επιλεγμένο το 2G only. Μόλις κλείνει το WiFi, γυρίζει πάλι μόνο του σε 2G. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάνα permission καμίας εφαρμογής που με το που ανοίγεις το WiFi να γυρίσει σε 4G, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.
      2. Το ίδιο αρχείο μουσικής όταν το ανοίγει με VLC παίζει αρκετά δυνατά, αλλά όταν το βάζει για ήχο κλήσης ακούγεται χαμηλά παρόλο που είναι στο τέρμα. Έβαλα το αρχείο στο Redmi Note 2 μου και σαν ήχος κλήσης ήταν μία χαρά η ένταση.

Έριξα μία γρήγορη ματιά στις τελευταίες 10 σελίδες του νήματος αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι;