Για δες στο "Προτιμώμενος τύπος δικτύου"...ποια επιλογή έχεις ? Από εκεί παίρνει αυτόματα το 4G, 3G όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα και δεν έχεις βάλει δικό σου όνομα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για δες στο "Προτιμώμενος τύπος δικτύου"...ποια επιλογή έχεις ? Από εκεί παίρνει αυτόματα το 4G, 3G όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα και δεν έχεις βάλει δικό σου όνομα
Ορίστε....Θέλω όμως να εχω 4G οπου υπάρχει....
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Μα αυτό σου λέμε, αυτό το 4G είναι Fake 4G μόνο σαν όνομα δηλαδή, όχι σαν πραγματική δυνατότητα πρόσβασης σε 4G ταχύτητες.
Το πραγματικό 4G το βλέπεις με ενεργά τα δεδομένα και επιλογή στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου το LTE...τότε και μόνο τότε θα δεις εάν όντως έχει 4G σύνδεση και σε ποιες περιοχές -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μα αυτό σου λέμε, αυτό το 4G είναι Fake 4G μόνο σαν όνομα δηλαδή, όχι σαν πραγματική δυνατότητα πρόσβασης σε 4G ταχύτητες.
Το πραγματικό 4G το βλέπεις με ενεργά τα δεδομένα και επιλογή στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου το LTE...τότε και μόνο τότε θα δεις εάν όντως έχει 4G σύνδεση και σε ποιες περιοχές
Όποτε ανοίξω τα δεδομένα μου ότι μου βγάζει πάνω εκτός data μου βγάζει και όταν τα ενεργοποιω
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk -
Τότε έχεις σίγουρα πρόσβαση σε δίκτυο με 4G ταχύτητες
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τότε έχεις σίγουρα πρόσβαση σε δίκτυο με 4G ταχύτητες
Αρα στην περίπτωση μου δεν είναι fake....Αφού το βλέπω ότι και εκτός cellular data μου πηγαίνει κάποιες φορές και στο 3G και στο E(edge) από αυτό και μόνο Είμαι οκ
Ο/H kostas_falcon έγραψε:
Αφού το βλέπω ότι και εκτός cellular data μου πηγαίνει κάποιες φορές και στο 3G και στο E(edge) από αυτό και μόνο Είμαι οκ
-
Σε CM13 δεν υπάρχει επιλογή να αλλάξεις το όνομα δικτύου
-
Εμένα, που γράφει vodafone GR E, τι είναι;
-
Ο/H nial έγραψε:
Εμένα, που γράφει vodafone GR E, τι είναι;
Ότι είσαι με EDGE....λίγο καλύτερο του απλού gprs....
-
το ιδιο προβλημα το εχει ολος ο πλανητης... το ξερουν πιστεψε με....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα