φτανει μέχρι την μέση καί σταματάειΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Πριν από λίγο δοκίμασα και είναι οκ το Download.Ο/H m@devill έγραψε:
καλησπερα καί από εμένα τα καινούργια λινκ που έχετε βάλει γιά τίς ρομ δεν κατεβαίνει με τίποτα για το mi3
Για δοκίμασε και πάλι => xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_gtv-6.9.22.zip
[GTV-6.9.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/9 13:33)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H m@devill έγραψε:
φτανει μέχρι την μέση καί σταματάει
Εμένα την κατέβασε κανονικότατα ολόκληρη την ROM.
Δοκίμασε την τύχη σου και από το Androidfilehost.
=> xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_GTV-6.9.22.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other -
Με γεια μας! Φορέθηκε απροβλημάτιστα σε Redmi Note 3 Pro. Μένει να δω το πρωί μπας και λύθηκε το πρόβλημα της σύνδεσης με το bluetooth του αυτοκινήτου. Ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθειά σας!
Ο/H tolis1996 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά... Μετα απο update δεν μπορω να αλλάξω φωτογραφια στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική!! Μου λεει αδυναμία φόρτωσης εικόνας... Κατέβασα παρα πολλές δοκίμασα απο wallpapers της xiaomi αλλα τπτ το ιδιο σφαλμα ολη την ωρα!!
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να κάνω μια επαλήθευση πριν προχωρήσω στην αναβάθμιση,
Εχώ την GTV-6.9.9 και δουλεύει άψογα παρεπιπτόντως... θα ήθελα να δοκιμάσω την 6.9.22 μιας και έχουν γίνει αρκετές αλλαγές αλλα επειδή έχει φάει πολύ σετάρισμα το κινητό θα ήθελα να βεβαιωθώ πως δεν θα χάσω ρυθμίσεις και apps.
Αν λοιπόν περάσω απευθείας από recovery menu (install>.zip) την GTV-6.9.22 (χωρις κάποιο wipe, μιας και το dalvik cache+cache τα κάνει το script) θα έχω κάποιο πρόβλημα? θα χαθούν ρύθμισις συστήματος? η ρυθμίσεις των app?
Αποφεύγω το titan backup γιατί είναι πιασμένα 10gb για να κάνω backup σε κάθε update.
Ευχαριστώ! -
Ο/H ALANi έγραψε:
Αν λοιπόν περάσω απευθείας από recovery menu (install>.zip) την GTV-6.9.22 (χωρις κάποιο wipe, μιας και το dalvik cache+cache τα κάνει το script) θα έχω κάποιο πρόβλημα? θα χαθούν ρύθμισις συστήματος? η ρυθμίσεις των app?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ALANi έγραψε:
Ευχαριστώ Bodai! -
Ο/H Petzi έγραψε:
Με γεια μας! Φορέθηκε απροβλημάτιστα σε Redmi Note 3 Pro. Μένει να δω το πρωί μπας και λύθηκε το πρόβλημα της σύνδεσης με το bluetooth του αυτοκινήτου. Ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθειά σας!
Ο/H tolis1996 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά... Μετα απο update δεν μπορω να αλλάξω φωτογραφια στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική!! Μου λεει αδυναμία φόρτωσης εικόνας... Κατέβασα παρα πολλές δοκίμασα απο wallpapers της xiaomi αλλα τπτ το ιδιο σφαλμα ολη την ωρα!!
-
Ο/H Petzi έγραψε:
Μένει να δω το πρωί μπας και λύθηκε το πρόβλημα της σύνδεσης με το bluetooth του αυτοκινήτου. Ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθειά σας!
-
@deltaman αν πας ρυθμίσεις-> γραμμή κατάστασης-> οργάνωση διακοπτών μπορείς να προσθέσεις όποιον θέλεις αλλά όχι παραπάνω από 11. Εκτός αν υπάρχει τίποτα άλλο που μου διαφεύγει/δε βρήκα.
Edit: Η μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα όπως και στην προηγούμενη!! Ούτε bug βρηκα, η αλλαγή στην κουρτίνα ωραία!Τη λειτουργία από το 7 που σου δίνει τη δυνατότητα για 2 ταυτόχρονες εργασίες θα την πάρουμε;
-
redmi note 4G......παρα πολλη καλη.
ειχα stable πριν την βαλω.....ποια θα προτιμουσα απο τις δυο ???
την 6.9.22 developer μακραν !!!!!!!!!
απο ολες τις αποψεις !!!!!
" Γεωπόνος”
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα