Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Εντάξει χρησιμοποιώ xiaomi από το 2014 και έχω brickarei τις συσκευές μου αρκετές φόρες, αλλά αυτήν την φόρα πήγαν όλα ρολόι! Ευχαριστώ και πάλι, ανυπομονώ να δοκιμάσω την νέα μου συσκευή!!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
@elias kazas αυτό ήταν αλλά είναι χρυσό πίσω. Δεν το θυμόμουν καλά και 3/64
Xiaomi Mi5S - LeEco Cool 1 -Xiaomi Redmi 4X Global - Gretel A7 - Διάφορα - Insomnia.gr -
Πάνω στον καλό τον ύπνο βλέπω ότι σκάει ο Κινέζος και ανακοινώνει mi7 με stock android!!
Γύρισα απο την αλλη, χάιδεψα το mi5s μου και κοιμήθηκα ήσυχος.
Sent from my Mi5s -
Καλημέρα και καλή χρονιά!
Είμαι νέος κάτοχος του mi5s και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη της κοινότητας σχετικά με τη ROM: Το κινητό μου παραδόθηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη με global stable 8.5.4.0. Είναι προτιμότερη η μετάβαση σε GTV, MIUI 9 ή κάποια πιο vanilla Android (π.χ. lineage);
Προτεραιότητα μου είναι η αυτονομία και η απροβληματιστη λειτουργία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για υην, πιθανότατα, εξαιρετικά κοινότυπη ερώτηση. -
Δοκίμασα xtrv, aroma, resurrction remix.
Τελικά μετά από ένα χρόνο και 10 ρομ έχω καταλήξει στην stable aroma.
Είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα.
Ο μέσος όρος μπαταρίας για μια μέση κοινότυπη χρήση καταλήξαμε ότι είναι 4ω sot και κανένα 24ωρο. Εκτός μαγικών εξαιρέσεων.
Η rr μου άρεσε αλλά επέστρεψα στην miui λόγω ευκολίας συγχρονισμων. Η διαχείριση μπαταρίας δεν ήταν πολύ ανώτερη.
Η dev με την stable aroma δεν έχουν τπτ τρομερές διαφορές, απλά στις dev κάθε βδομάδα έχεις την προσμονή τι νεο θα εμφανιστεί. Από σταθερότητα καλά πάμε νομίζω, δουλεύουν απροβληματιστα.
Και φυσικά ότι και να γράψουμε, ότι και να διαβάσεις αν δεν δοκιμάσεις δεν θα καταλήξεις.
Καλημέρα λοιπόν!!
Α κ μην αλλάζεις rom κάθε 1,5 μέρα όπως κάποιοι κάποιοι, εκτός από αρρώστια, δεν προλαβαίνει να ησυχάσει το κινητό κ να στρώσει. Ε @demakhs ???
Sent from my Mi5s -
ναι ναι...σαφώς...αλλά γιατί απευθύνεσαι σε μένα?
έχω πάνω την global developer γύρω στις 2 ολόκληρες βδομάδες!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Με decrypt data βέβαια....χεχε
-
αύριο που θα ρθει η ΟΤΑ ενημέρωση και περάσει το mi recovery θα ξανα-περάσω του παγοκαστοριανού κ θα ρθει στα ίσια του.
είδες στο διπλανό συγκριτικό, που το prixel στέκεται πολύ πιο πάνω απ' το ύψος οποιουδήποτε επίδοξου prixel? σαν τον @giwrgosalim ένα πράμα...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτά τα ξέρουμε Μήτσο... Παλιά νέα. Άλλοι δεν τα ξέρουν
-
Ευχαριστώ πολύ! Θα πειραματιστούν με τη. aroma, λοιπόν. Λογικά όταν βγει global stable MIUI 9 θα έχω τη δυνατότητα για ΟΤΑ update;Ο/H gvoi έγραψε:
Δοκίμασα xtrv, aroma, resurrction remix.
Τελικά μετά από ένα χρόνο και 10 ρομ έχω καταλήξει στην stable aroma.
Είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα.
Ο μέσος όρος μπαταρίας για μια μέση κοινότυπη χρήση καταλήξαμε ότι είναι 4ω sot και κανένα 24ωρο. Εκτός μαγικών εξαιρέσεων.
Η rr μου άρεσε αλλά επέστρεψα στην miui λόγω ευκολίας συγχρονισμων. Η διαχείριση μπαταρίας δεν ήταν πολύ ανώτερη.
Η dev με την stable aroma δεν έχουν τπτ τρομερές διαφορές, απλά στις dev κάθε βδομάδα έχεις την προσμονή τι νεο θα εμφανιστεί. Από σταθερότητα καλά πάμε νομίζω, δουλεύουν απροβληματιστα.
Και φυσικά ότι και να γράψουμε, ότι και να διαβάσεις αν δεν δοκιμάσεις δεν θα καταλήξεις.
Καλημέρα λοιπόν!!
Α κ μην αλλάζεις rom κάθε 1,5 μέρα όπως κάποιοι κάποιοι, εκτός από αρρώστια, δεν προλαβαίνει να ησυχάσει το κινητό κ να στρώσει. Ε @demakhs ???
Sent from my Mi5s
-
-
Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Στο PlayStore δε μου δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης του Netflix, παρότι δεν έχω κάνει root (έχω τη global stable 8.5.4.0). Καμία ιδέα;Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0