Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Εντάξει χρησιμοποιώ xiaomi από το 2014 και έχω brickarei τις συσκευές μου αρκετές φόρες, αλλά αυτήν την φόρα πήγαν όλα ρολόι! Ευχαριστώ και πάλι, ανυπομονώ να δοκιμάσω την νέα μου συσκευή!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστώ πολύ! Θα πειραματιστούν με τη. aroma, λοιπόν. Λογικά όταν βγει global stable MIUI 9 θα έχω τη δυνατότητα για ΟΤΑ update;Ο/H gvoi έγραψε:
Δοκίμασα xtrv, aroma, resurrction remix.
Τελικά μετά από ένα χρόνο και 10 ρομ έχω καταλήξει στην stable aroma.
Είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα.
Ο μέσος όρος μπαταρίας για μια μέση κοινότυπη χρήση καταλήξαμε ότι είναι 4ω sot και κανένα 24ωρο. Εκτός μαγικών εξαιρέσεων.
Η rr μου άρεσε αλλά επέστρεψα στην miui λόγω ευκολίας συγχρονισμων. Η διαχείριση μπαταρίας δεν ήταν πολύ ανώτερη.
Η dev με την stable aroma δεν έχουν τπτ τρομερές διαφορές, απλά στις dev κάθε βδομάδα έχεις την προσμονή τι νεο θα εμφανιστεί. Από σταθερότητα καλά πάμε νομίζω, δουλεύουν απροβληματιστα.
Και φυσικά ότι και να γράψουμε, ότι και να διαβάσεις αν δεν δοκιμάσεις δεν θα καταλήξεις.
Καλημέρα λοιπόν!!
Α κ μην αλλάζεις rom κάθε 1,5 μέρα όπως κάποιοι κάποιοι, εκτός από αρρώστια, δεν προλαβαίνει να ησυχάσει το κινητό κ να στρώσει. Ε @demakhs ???
Sent from my Mi5s
Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Στο PlayStore δε μου δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης του Netflix, παρότι δεν έχω κάνει root (έχω τη global stable 8.5.4.0). Καμία ιδέα;Ο/H amavroudis έγραψε: