Να τα πεις στον άλλον τον τραχανά που είναι χωρίς δακτυλικό, χαμένους πυρήνες μόνο foto prixel έχει να επιδείξει.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Εγω είμαι καθυστερημένος τελείως...έχω ξομείνει με την τελευταία eu developer που works like a charm....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κατάσταση που αντιμετωπίζω τουλάχιστον σε 2-3 από τις 10 περιοχές που κινούμαι (Δυτικές συνοικίες Θεσσαλονίκης). Εκτός του ότι δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου... σακατεύει στην κυριολεξία την μπαταρία (και το Η ομοίως). Στα ίδια σημεία, με το LG G4 είχα 4G σήμα με 2 γραμμές ισχύος.
Αυτό για όσους λένε ότι η έλλειψη Β20 δεν είναι πρόβλημα. ΕΙΝΑΙ και μάλιστα μέγιστο! Άλλο να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή γουστάρουμε μια συσκευή... και άλλο να λέμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Φανταστείτε αυτούς που είναι επαρχία...
Για μένα κόκκινη γραμμή η Β20. Κανονική κόκκινη όμως... όχι σαν του Κοτζιά...
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Οκ το καταλάβαμε, θα κάνουμε όλα τα σκουλήκια σύσκεψη και θα στείλουμε email στην Κίνα στην έδρα της Xiaomi να κυκλοφορήσει συσκευή Mi με την B20 σε λογική τιμή όμως.
-
Πάντως Χρήστο έχει βγει σε testing όμως η ελληνική με global source. Όσο είχα global δούλευε τέλεια και θεωρώ αν και σε beta στάδιο πως θα είναι σούπερ. Αν περάσεις και πρώτα μια fastboot global θα έχεις και όλα τα region ανοιχτά, θέλω να πιστεύω,. Θα την βάλω στης γυναίκας μου και θα σας πω. Και με τα νέα notifications παρακαλώ. Πρόκληση...
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αν περάσεις και πρώτα μια fastboot global θα έχεις και όλα τα region ανοιχτά, θέλω να πιστεύω
Εδώ δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις...
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@pavlidisc έχεις δει πως αν κάνει swipe προς τα πάνω και πατήσεις στο search "region" σου βγάζει μόνο china και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό συμβαίνει στην eu. Kάτι τέτοιο στις global δεν συμβαίνει. Σου βγάζει όλα τα region μέχρι και ινδία μπορείς να επιλέξεις. Αυτό έχει κάποια πλεονεκτήματα στα θέματα κλπ κλπ. Θυμάσαι το θέμα με το lte και το 4g που ΄στο region ¨ηταν καρφωμένο στο polland επειδή η eu πειράζει το build prop. Αυτό λέω.
Και κάτι ακόμα
Στην global αν είσαι ξεκλειδωτος και official , το google play δείχνει ότι δεν είσαι certified. Θα δούμε αν αυτό το ξεπεράσουν εδώ τα παιδιά όπως έχουν κάνει στην eu-china base source . -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@pavlidisc έχεις δει πως αν κάνει swipe προς τα πάνω και πατήσεις στο search "region" σου βγάζει μόνο china και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό συμβαίνει στην eu. Kάτι τέτοιο στις global δεν συμβαίνει. Σου βγάζει όλα τα region μέχρι και ινδία μπορείς να επιλέξεις. Αυτό έχει κάποια πλεονεκτήματα στα θέματα κλπ κλπ. Θυμάσαι το θέμα με το lte και το 4g που ΄στο region ¨ηταν καρφωμένο στο polland επειδή η eu πειράζει το build prop. Αυτό λέω.
Εν τέλη, με την παρέμβαση και κάποιων mod στην συζήτηση, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα region αφαιρούνται από την eu (και την Ελληνική) και αφήνουν μόνο ότι χρειάζεται. Στην ουσία...τίποτα.
Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά με το θέμα.
=============== Φεβ 24th 2018, 4:11pm ===============
Η 9.2.2.0 σε eu Stable κυκλοφόρησε ΕΔΩΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Χώρεσε μπρε? για τι Φ μιλάμε??
Ρωτάω γιατί την κατεβάζω και θέλω να ξέρω αν θα ζοριστώ ή όχι...
Συγγνώμη, αλλά υπάρχει global developer 8.2.8, με την china να έχει μείνει στην 8.2.1??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Συγγνώμη, αλλά υπάρχει global developer 8.2.8, με την china να έχει μείνει στην 8.2.1??
Είναι και αυτό πρωτοτυπία του pRixel. Και η Stable China μέχρι εχθές πιο πίσω από την Global ήταν!!!!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0