Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

@spirosgem
      Στις πληροφορίες μπαταρίας μήπως φαίνεται καμία εφαρμογή να έχει μεγάλη κατανάλωση; Μάλλον κάποια εφαρμογή στο κρατάει "ξύπνιο".

from my Mi5s
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.

Καλημέρα στην παρέα

Εδώ και 2-3 μέρες φαίνεται ότι η οθόνη αφής του mi5s μου δεν λειτουργεί σωστά στο κάτω μέρος. Όπως θα δείτε και στην φώτο σταματάει να λειτουργεί οταν κανείς slide. Σαν αφή στο σημείο λειτουργεί σωστά. Όπως για παράδειγμα στο πληκτρολόγιο.
      Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι ή να το στείλω για επισκευή μιας και είναι εντός εγγύησης?
      Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην George Kaggelaris: Σμίκρυνση υπερμεγέθους συνημμένου ().

Hard reset (μπας και...) και μετά επισκευή. Εφόσον είσαι με εγγύηση (από Ελλάδα φαντάζομαι) δεν υπάρχει λόγος να πειραματίζεσαι.
      Από CIT τα ίδια κάνει;

from my Mi5s
    • Διαφήμιση

Το ίδιο κάνει και στο CIT.

Το είχα πάρει από σκρουτζομαγαζο ελπιζω να μην μπλέξω

Αμα στο κάνει και στο CIT... :(

Κάτσε να το διαβάσει και κάνας άλλος το post σου και να πει την γνώμη του.

Όσο για την επισκευή και την υποστήριξη εξαρτάται πολύ από ποιο skroutzομάγαζο το πήρες. Ότι θα το φτιάξουν... θα το φτιάξουν... σκοπός είναι να μην ταλαιπωρηθείς (αυτός είναι και ο μόνος λόγος επιλογής της Ελληνικής αγοράς και όχι της Κινεζικής).

Άντε να δούμε. Εάν θέλεις, ενημέρωσε εδώ για ότι συμβεί. Είναι σημαντικό για κάποιον να ξέρει πως αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις τα skroutzομάγαζα.

from my Mi5s

Έστειλα σήμερα (Κυριακή) mail μου απάντησαν αμέσως ζητώντας Αρ. Παραγγελίας και σε ερώτηση μου που πρέπει να το πάω με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να τους το πάω από το μαγαζί για να το στείλουν οι ίδιοι για service αφού με ενημέρωσαν ότι έχω και δύο χρόνια εγγύηση.
      Ευχάριστη έκπληξη μπορώ να πω.

• Ο/H dgraps έγραψε:

Έστειλα σήμερα (Κυριακή) mail μου απάντησαν αμέσως ζητώντας Αρ. Παραγγελίας και σε ερώτηση μου που πρέπει να το πάω με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να τους το πάω από το μαγαζί για να το στείλουν οι ίδιοι για service αφού με ενημέρωσαν ότι έχω και δύο χρόνια εγγύηση.
      Ευχάριστη έκπληξη μπορώ να πω.

Πες μας και το ονομα του μαγαζιου, σαν πολυ καλοί φαίνονται :p
    • Διαφήμιση

Ας ολοκληρωθεί όμορφα και θα πω. Μην κάνουμε και διαφήμιση τσάμπα :)

• RE: Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Ο/H dgraps έγραψε:

Δεν είναι διαφήμιση... ούτε δυσφήμηση... είναι ενημέρωση του επόμενου πελάτη. Να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει, είτε θετικό είτε αρνητικό.
      Είναι ΚΑΙ αυτή μια δουλειά των forum.

from my Mi5s

Ένα μισάωρο SOT το χάσαμε με την 9.2.2.

from my Mi5s
    • RE: RE: Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H dgraps έγραψε:

Δεν είναι διαφήμιση... ούτε δυσφήμηση... είναι ενημέρωση του επόμενου πελάτη. Να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει, είτε θετικό είτε αρνητικό.
      Είναι ΚΑΙ αυτή μια δουλειά των forum.

from my Mi5s
      Είναι το citismarket και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πήγα το κινητό Τρίτη και το πήρα Πέμπτη με αλλαγή της οθόνης από ότι μου είπαν.
      Έχουν δικό τους επισκευαστικό κέντρο από ότι έμαθα το citisaid που αναλαμβάνει τις επισκευές.

• Διαφήμιση
    • RE: RE: RE: Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Ο/H dgraps έγραψε:

Είναι το citismarket και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πήγα το κινητό Τρίτη και το πήρα Πέμπτη με αλλαγή της οθόνης από ότι μου είπαν.
      Έχουν δικό τους επισκευαστικό κέντρο από ότι έμαθα το citisaid που αναλαμβάνει τις επισκευές.

Την οθόνη πως την βλέπεις; Είναι όπως πριν σε απόδοση χρωμάτων; Ρώτησες μήπως εάν είναι γνήσια (ρητορικό το ερώτημα). Γενικά την συσκευή την πρόσεξαν κατά την αλλαγή οθόνης; Έχει αφανή σημάδια ή ήταν όπως πριν.

Το βάζω στα θετικά πάντως. Το αντιμετώπισα σωστά το θέμα χωρίς γκουχ μουχ. Σημαντικό αυτό.

from my Mi5s