Για τις δεύτερης ποιότητας συσκευές. Γιατί εμείς με τα εργαλεία είμαστε στο Miui 10 8.6.8.
Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝα σου καεί το video ρε (θα έλεγα η πλακέτα αλλά ήταν χοντρό!)Ο/H spideman3 έγραψε:
Για τις δεύτερης ποιότητας συσκευές. Γιατί εμείς με τα εργαλεία είμαστε στο Miui 10 8.6.8.
Πάρε και την μαχαιριάΟ/H pavlidisc έγραψε:
Να σου καεί το video ρε (θα έλεγα η πλακέτα αλλά ήταν χοντρό!)Ο/H spideman3 έγραψε:
![]()
και καιρο ψαχνεις σε Xiaomi συσκευη???Ο/H Vaggelis74 έγραψε:
Παιδιά ο καιρός της xiaomi δεν δουλεύει στην beta; επίσης είχε μια έξτρα ρύθμιση η stable για τον βαθύ ύπνο;
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ μιλάει εκ πείρας.Ο/H demakhs έγραψε:
Ακόμα κ ένας από δαυτους, φτάνει.
Εννοείται ρε! Ένας και καλός!Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατι βρε, δε σε υπερκαλυπτουν κ οι δύο?
Ακόμα κ ένας από δαυτους, φτάνει.
Ε όχι και πιο πεθαμένο; Τί να πούνε αυτοί με το Plus! Ξ-αράχνια-σμα θέλουν!Ο/H spideman3 έγραψε:
Στο ποιο πεθαμένο νήμα ήχησαν
Τελευταία official Stable. Με 3 φορές τον αντίχειρα είναι άχαστο. Με μία φορά (μία το έχω από τότε που πέρασα την official) είναι σαν τα ποσοστά του ΠΑΟ στις βολές. Χάνει πεταλιές αβέρτα!Ο/H annonnaki έγραψε:
@pavlidisc Με ποια rom είσαι;
Εγώ κάνω δοκιμές συνέχεια αλλά η απόδοση στο fingerprint sensor που έχω με την 9.5.2.0 xtrv είναι φοβερή.
Βέβαια εννοείται ότι έχω βάλει τρεις φορές τον αντίχειρα σε διαφορετικές κλίσεις.
Μόνο η μπαταρία με ζορίζει ακόμα που με την χρήση που το κάνω φτάνω βράδυ στο 15% με 3 και κάτι ώρες sot. Αν όμως παίξει λίγο παραπάνω 4g μέσα στην μέρα άστο να πάει.