Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Αρα καμια ελπιδα συνανθρωποι;
-
-
α, δεν περίμενες λίγο.....θα το πουλούσε ο Γιώργος ( @geoanto555 ) ως μεταχειρισμένο...κάτι τον χαλάει λέει.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι το άκουσα και εγώ, γιατί δεν του κάθεται λέει το nillkin tempered glass. Το πουλάει όσο όσο.
-
παιδια καλησπερα.Χτες εδωσα το mi max 3/64 αριστο αλλα παω για μικροτερο.Παραγγειλα το mi5s dark grey international edition απο gearbest να ερθει με ems.Αντε να δουμε ποσο καλο ειναι...
χαχαχα το nilkin το ειχα χρυσοπληρωσει για το mi max αλλα ειχε αποστασεις στις ακρες.Μαπα.Δεν ειναι λογος ομως να πουλήσεις μια καλη συσκευη -
Ο/H vicky295 έγραψε:
Αρα καμια ελπιδα συνανθρωποι;
Και μετά θα μπορέσεις να βάλεις την official china dev κατευθείαν από τον updater του κινητου, αφου την κατεβάσεις στο κινητο. Μετα ξεκλειδωμα κτλ..
Άλλο,
Εχει βαλει κανεις global μετα απο stable gr ή eu, να μας πει διαφορές? -
το θεμα ειναι οτι στο vickmall το βρισκω 70 ευρω πανω, και λογω στενοτητας προσπαθω να πιασω την καλυτερη τιμη
-
Ο/H vicky295 έγραψε:
Το ξερα οτι κατι πηγαινε στραβα μ'αυτον.
Ετσι μου ρχεται να παω στα Public να τελειωνω. Απο το Geekbuying λεω να το παρω γιατι το vickmall το χει πολυ τσιμπημενο, αν και συνηθως αυτο εμπιστευομαι.
Εν τω μεταξύ το κινητό δεν ήταν σφραγισμένο... τώρα που διάβασα τα παραπάνω πόστ το συνειδητοποίησα....
χμμ... -
καλησπερα θελω να παρω το κινητο απο vickmall αμα το παρω τωρα δεν θα εχω θεμα η εχουν γιορτες στην κινα και θα αργυσουν να το στειλουν?
-
Eχω μια απορια αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο νημα αν και ειμαι κατοχος mi5s.Γιατι οταν περναω την miui απο mi globe οταν ανοιγω τον browser και πληκτρολογω μια σελιδα την ανοιγει πολυ γρηγορα εως αστραπιαια δηλαδη ειναι αισθητη η διαφορα σε σχεση με την official και την ελληνικη miui rom.Αυτο δεν συμβαινει μονο με mi5s αλλα και με αλλα xiaomi που ειχα.Και να επεκτεινω λιγο το θεμα αυτο δεν εχει να κανει με την miui θελω να πω ειχα και galaxy s7 και το ειχα custom rom αλλα σε λιγες rom συνεβαινε αυτο που περιεγραψα.Ειναι θεμα αν η rom ειναι odex η deodex η π.χ μπορει μια rom να εχει ανεβασμενη συχνοτητα πυρηνων και να γινεται αυτο?
-
Ο/H vulcan_gr έγραψε:
vicky απο το Geekbuying πήρα το δικό μου και ήρθε με global stable μπορείς να δείς το πόστ μου κάνα δυό σελίδες πιο πρίν.Εν τω μεταξύ το κινητό δεν ήταν σφραγισμένο... τώρα που διάβασα τα παραπάνω πόστ το συνειδητοποίησα....
χμμ...
en.miui.com/download-314.html
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0