Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Μέτρησες καθόλου ταχύτητες Upload-Download; Τί νούμερα βγάζει;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μέτρησες καθόλου ταχύτητες Upload-Download; Τί νούμερα βγάζει.
Μέσα στο σπίτι έλεος ρε γ@μωτο...γιατί;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Είναι πολύ χαμηλά όντως. Ειδικά το upload είναι δράμα!
Σε όλα τα σημεία που δοκίμασες αυτά τα νούμερα έχεις;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Αυτή δεν είναι ταχύτητα 4G. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δες 4G απο RN3 Pro (μετρημένο πριν κάνα 6μηνο στο μπαλκόνι του σπιτιού)
Υ.Γ Με το 4G+ του S7 δεν έχω καταφέρει να πιάσω ακόμα τέτοια νούμερα. Το 4G+ φαίνεται στην οθόνη, αλλά τα νούμερα είναι τα μισάΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Καλημέρα σε όλους.
Πιάσατε ένα περίεργο θέμα δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικά όρια στο Web ανάλογα με τον παροχο, την χώρα κλπ. Έχω δει άρθρο που χαρακτηρίζει 4g+ τις ταχύτητες άνω των 60 mbps στην Αγγλία....
Προφανώς επειδή είναι και θέμα marketing ο καθένας πουλάει την ταχύτητα που πιάνει ως 4g+.
Τα 100 mbps του rn3 pro πάντως εγώ θα τα δεχόμουν για 4g+ εύκολα.
Στο κέντρο της Ξάνθης έχω δει μέχρι 80 με το mi5s. Upload δεν θυμάμαι αλλά θα δοκιμάσω ξανά. Τώρα αν αυτό θεωρείται 4g+ δεν ξέρω. -
Καλημέρα σας,
Έχω δει 4g+ να "δείχνει" για την sim1 (cosmote και οι 2 sim), αλλά δεν είδα πόσα mbps. Όταν το ξαναπιάσει (σπάνια), θα κοιτάξω να το μετρήσω.
Μου έκανε πάντως εντύπωση γιατί είμαι σε νησί και δεν περίμενα να υπάρχει η υποδομή. -
Ο/H axar έγραψε:
Καλημέρα σας,
Έχω δει 4g+ να "δείχνει" για την sim1 (cosmote και οι 2 sim), αλλά δεν είδα πόσα mbps. Όταν το ξαναπιάσει (σπάνια), θα κοιτάξω να το μετρήσω.
Μου έκανε πάντως εντύπωση γιατί είμαι σε νησί και δεν περίμενα να υπάρχει η υποδομή.
σε τι τηλέφωνο;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Αυτό τώρα έξω από την Ξάνθη και πάλι χωρίς το 4g+.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0