Επειδή η αλλαγή οθόνης ενέχει κάποιο ρίσκο (έχω ακούσει διάφορες ιστορίες για προβλήματα σε συσκευές μετά από αλλαγή οθόνης) έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό τεχνικό στη Θεσσαλονίκη;;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι, φυσικά θα διορθωθεί αλλά αν υπάρχει θέμα με το πλαίσιο του κινητού ίσως ξανα γίνει.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
-
Οποτε μάλλον το αφήνω έτσι και αν χειροτερέψει το αλλάζω τότε..!!!
-
Καλημέρα σας πρώτη φορά xiaomi συσκευής, έχω στα χέρια μου ένα μεταχειρισμένο mi5s 4/128 16 μηνών και ο πρώην κάτοχος το έχει ξεκλειδωτω με miui stable 9.5.2 την Ελληνική ,γιαγιά καλύτερο αποτέλεσμα στην απόδοση της μπαταρίας ποια rom προτείνετε; ξέχασα να αναφέρω ότι έχει εγκατεστημένη twrp μάλλον όχι την official αλλά δεν είναι root
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για αρχή το καλύτερο είναι να περάσεις μία official rom και να ξεκλειδώσεις με δικό σου mi account ώστε να μην έχεις τρεχάματα μελλοντικά
-
-
Σε μία αναβάθμιση android ή MIUI μπορεί να κλειδώσει ο bootloader και να τρέχεις τότε να βρεις τρόπο να ξεκλειδώσεις...αν σε αφήσει κιόλας επειδή έχει ξεκλειδώσει με το account του προηγούμενου ιδιοκτήτη
Οπότε και καθαρά γνώμη μου, καλύτερα τώρα που είναι "ζεστό" παρά αργότερα -
@Vaggelis74
Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέει ο Νας. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πριν κάνεις το οτιδήποτε άλλο.
Κλειδώνεις, ξεκλειδώνεις με ΔΙΚΟ ΣΟΥ account και μετά κάνεις ότι άλλο θες.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ξεκίνα με αυτό ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Και drivers στον υπολογιστή ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64
Και μην φοβάσαι, εδώ ήμαστε να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0