Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)

• Οδηγός
    • Flash Tool
    • RedMi Note 4
    • MIUI V8
    • Ο/H FeVerSeCtioN έγραψε:

όπως είπε και ο φίλος από πάνω έχεις κατεβάσει λάθος ρομ.. Με την σωστή θα είσαι κομπλέ.
      υπάρχει τρόπος και με x32 αλλά καλύτερα μην μπλέξεις με αναζήτηση σβήσιμο και πέρασμα άλλων drivers κτλ για μένα. ποιο εύκολο θεωρώ να δανειστείς για 5 λεπτά το laptop από ένα φίλο.. το ίδιο θέμα είχα και εγώ.. αν και τα παιδιά σίγουρα στο forum θα ξέρουν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο να σε κατευθύνουν και να σου δώσουν τα drivers αν έχεις μόνο τον 32αρι
      Τελικά βρήκα έναν φίλο εκεί που δεν το περίμενα, ο οποίος και μου δάνεισε τον υπολογιστή του και μου έλυσε όλες τις απορίες και με βοήθησε να περάσω την Official Global Stable 8.1.2.0 Μέλος της κοινότητας * kostas234 * σε ευχαριστώ πολύ για όλα...
    • Τέλειος οδηγός , η διαδικασία έγινε με επιτυχία με global dev
    • Διαφήμιση
    • Ο/H FeVerSeCtioN έγραψε:

Ξέρει κανείς γιατί από το en.miui.com/a-234.html έδιωξαν την Official global stable 8.1.x.0 και το ξαναγύρισαν στην 8.0.4.0?
      Έγινε ανάκληση.
    • εγω εβαλα μι σουιτ κ μου εβγαλε την 7.1.5 για αναβαθμιση κ την περναω πανω απο την 8.1.2 πουχα,ναδω τι προβληματα θαχει η 7.1
    • Χθες το βράδυ πέρασα την Official Global Stable 8.1.2.0 χρησιμοποιώντας το pc μου που έχει windows 7 ultimate 32-bit και ακολουθώντας τον οδηγό με θρησκευτική ευλάβεια βήμα-βήμα. Η όλη διαδικασία κράτησε το πολύ 15λεπτά (μέχρι να μπει η συσκευή στο μενού των αρχικών ρυθμίσεων) και όλα πήγαν ρολόι. Το κινητό πετάει, το μενού είναι 100% ελληνικό, έχει αρκετές εφαρμογές προεγκατεστημένες και άπειρες ρυθμίσεις, καμία σχέση με την unofficial rom που φορούσε το κινητό όταν το παρέλαβα. Ευχαριστώ πολύ τον lallasgr για τον κατατοπιστικότατο οδηγό που ανέβασε.
    • Διαφήμιση
    • Φίλε metallbill Ποιους driver έτρεξες για τα windows 32 bit ? Γιατι εγώ είχα προβλημα δεν μου ετρεχε το driverinstaler και μου ζητούσε 64 bit υπολογιστη
    • Ο/H leonidasts έγραψε:

Φίλε metallbill Ποιους driver έτρεξες για τα windows 32 bit ? Γιατι εγώ είχα προβλημα δεν μου ετρεχε το driverinstaler και μου ζητούσε 64 bit υπολογιστη
      Sorry που άργησα να απαντήσω, ήθελα να το ξανατσεκάρω στο pc της δουλειάς μου που έχει τα ίδια windows (ultimate 7 32-bit) και αφού κατάφερα να περάσω κι εδώ τουςdrivers με επιτυχία σου γράφω τα βήματα ένα-ένα:
      1. Ακολουθείς από τον οδηγό του lallasgr το link που έχει για τους drivers SP Flash Tools & Drivers for Nikel_by MrRaines.rar
      2. Κατεβάζεις το αρχείο rar
      3. Ανοίγεις το rar και από το ''MTK Usb Driver v1.0.4.zip'' ανοίγεις το ''Driver_Auto_Installer_.1453'', ανοίγεις το ''WIN7_WINXP'' και τρέχεις το ''DriverInstall.exe'' ως administrator.
      4. Πατάς το ''next'' και κάνεις εγκατάσταση κανονικά, θα σου βγάλει το firewall προειδοποίηση αρκετές φορές, εσύ θα πατάς ''install the driver software anyway'' κάθε φορά μέχρι να τελειώσει η εγκατάσταση, η οποία μπορεί να κρατήσει αρκετά λεπτά, μην αγχωθείς.
      5. Όταν τελειώσει και σου βγάλει μήνυμα ότι εγκαταστάθηκαν με επιτυχία, πατάς finish και κάνεις reboot το pc.
      Ακολουθώντας τα υπόλοιπα βήματα του οδηγού λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να περάσεις τηνfastboot rom που θέλεις. Ελπίζω να βοήθησα.
    • καλησπερα παιδια ,

περασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την rom (miui 8.2 beta by xiaomi.gr) , ηθελα να ρωτησω τωρα θα δεχομαι οτι αναβαθμισεις βγαινουν?

και κατι ακομα γιατι ακομα δεν μπορει να βρει την συσκευη το mipcsuite ( η αγγλικη εκδοση)

σας ευχαριστω εκ των προτερων ,
      Images
      • Screenshot_2017-01-12-20-30-18-705_com.android.settings.png

148,15 kB, 1.080×1.920, viewed 92 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H asx1980 έγραψε:

περασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την rom (miui 8.2 beta by xiaomi.gr) , ηθελα να ρωτησω τωρα θα δεχομαι οτι αναβαθμισεις βγαινουν?
      και κατι ακομα γιατι ακομα δεν μπορει να βρει την συσκευη το mipcsuite ( η αγγλικη εκδοση)
      Απ' όσο γνωρίζω (και ας με διορθώσουν οι πιο ειδικοί στην ελληνική ROM) η XTRV δεν υποστηρίζει OTA updates, ως unofficial ROM που είναι. Αυτό σημαίνει ότι τις νέες εκδόσεις θα πρέπει να τις κατεβάζεις και να τις φλασάρεις με το χέρι, όπως ακριβώς πέρασες αυτή, απλά χωρίς να κάνεις wipe data στο TWRP (είναι ασφαλές να κάνεις τα 2 άλλα wipes, βασικά επιβεβλημένο είναι). Πρόκειται δηλαδή για dirty flash το οποίο έχει μεν τα καλά του (δεν χάνεις τα δεδομένα σου κάθε λίγο και λιγάκι) αλλά δυστυχώς έχει και αρκετά αρνητικά, ειδικά στις αλλαγές firmware (το οποίο, επειδή έχω δει το update-script της ελληνικής ROM, φλασάρεται κάθε φορά). Μπορεί με κάποια αναβάθμιση πχ να χάσεις ρυθμίσεις mobile data (πρόσφατο περιστατικό) επειδή αναβαθμίστηκε το radio, μπορεί να χάσεις και άλλα πράγματα που δεν θα τα αναφέρω για να μην πανικοβάλλω τον κόσμο. Είναι όμως αυτό που είναι, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί. Οι custom ROM αυτά έχουν.