@geozn8 μέσα στην μέση της προσπάθειας είναι ο @thanos485 Καταφερε και το φλασαρε μια φορά, αλλα ενω το MiFlash έδειξε success, το Mi5 έμεινε στο Mi logo ..
Βοήθεια για Hardbricked Mi5
-
-
Μόλις μπορέσουν τα παιδιά ας μας γράψουν ποια ρόμ και ποιο miphone-miflash tool δοκίμασαν και δεν τους δούλεψε
ώστε να παίξουμε με διάφορους συνδυασμούς και να δούμε ποια fastboot rom με ποιο tool θα ταιριάξει και θα παίξει..!!
Το ξέρω ότι είναι σούπερ σπαστικό αλλά και εγώ έκανα πόσες δοκιμές μέχρι να πιάσει..!!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
-
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Αίσιο τέλος καλοριζικο @jpapoul
Δεν εχω λογια πραγματικα για να ευχαριστησω, (σιγα μη μεινω στον καφε μονο), ημουνα σχεδον σιγουρος πια οτι δε θα ξαναγινοτανε τηλεφωνο αλλα ο @thanos485 δεν παιζεται! Χιλια ευχαριστω!!!
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπράβο ρε παιδιά πολύ καλά νέα...Θα δεις ότι θα το ευχαριστηθείς το κινητό είναι πολύ καλό !!!
Είμαστε με περιέργεια πως επανήλθε με ποιον τρόπο τελικά...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μπράβο ρε παιδιά πολύ καλά νέα...Θα δεις ότι θα το ευχαριστηθείς το κινητό είναι πολύ καλό !!!
Είμαστε με περιέργεια πως επανήλθε με ποιον τρόπο τελικά...
-
@jpapoul Τραβά για ύπνο έχεις δουλειά σε λίγες ώρες από ότι ξέρω, μην έχουμε λάθος διαγνωσεις, με την ευκαιρία πρέπει να γίνεις vip μέλος.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@jpapoul Τραβά για ύπνο έχεις δουλειά σε λίγες ώρες από ότι ξέρω, μην έχουμε λάθος διαγνωσεις, με την ευκαιρία πρέπει να γίνεις vip μέλος.
Δε με ξαναπαιρνει ο υπνος απο τη χαρα μου! Εχεις δικιο για vip μελος, θα το φροντισω.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@jpapoul μίλησε με τον @thanos485 αύριο έχουμε ραντεβού να δούμε ένα redmi note 3 pro έλα να δεις πως γίνεται και να πιούμε καφέ.
-
Ο/H jpapoul έγραψε:
Ο/H thanos485 έγραψε:
Αίσιο τέλος καλοριζικο @jpapoul
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0