Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Δεν μας είπες όμως εντυπώσεις από το κινητό σου.Εισαι ευχαριστημένος από την επιλογή σου;;;
-
Πλακα κανεις???
ειναι πανεμορφο , γρηγορο, καλη κατασκευη !!!! απο φωτο δεν ξερω αλλα και δεν με ενδιαφερει..
Περιμενω πως και πως να το ξεκλειδωσω το Σαββατο να περασω την ρομ και μετα να το στησω οπως θελω
και παλι να ειστε καλα ολοι και ευχαριστω
ΥΓ. 1. Να ρωτησω ξανα κατι?? οι εφαρμογες οπως winbank mobile θα δουλευουν μετα το ξεκλειδωμα κ περασμα της ρομ??
2. Αν θελω να ξαναγυρισω στην κατασταση που ειμαι τωρα θα μπορω??
3. Το twrp θα το περναω καθε φορα που θα αλλαζω ρομ η θα ειναι μονιμο οπως στα αλλα τηλ που ειχα??
και 4. Ο bootloader θα ξανακλειδωνει η το κανεις μια φορα και τελος??
1000 ευχαριστω για την υπομονη σας -
-
Καλησπέρα μια ερώτηση έχω 2 κάρτες Sim είχα ίντερνετ από τη vondafon στη 2 θέση σήμερα πρώτη φορά γύρισα στη cosmote στην 1 θέση αλλά δεν... Για πείτε λόγο που δεν έχω ίντερνετ;
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι σε όλες τις ερωτήσεις.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ναι θα είναι μόνιμο το twrp ( εάν δεν φλασάρεις official rom) και ναι το κάνεις μια φορά και μένει ξεκλείδωτος ο bootloader ( εάν δεν φλασάρεις official rom με mi flash με την επιλογή flash all and lock) @gvoi έχεις αντίθετη άποψη;
-
-
Ο/H tasos01 έγραψε:
Καλησπέρα μια ερώτηση έχω 2 κάρτες Sim είχα ίντερνετ από τη vondafon στη 2 θέση σήμερα πρώτη φορά γύρισα στη cosmote στην 1 θέση αλλά δεν... Για πείτε λόγο που δεν έχω ίντερνετ;
-
Όλα εντάξει ευχαριστώ.......
-
Παιδια καλησπερα
επιτελους περασαν οι 72 ωρεςκαι θα ξεκινησω να ξεκλειδωσω και περασω twrp και την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.26.
θα την περασω μεσα στο κινητο, αλλα σε καποια φαση διαβασα οτι θα σβηστουν ολα. αυτη δεν θα σβηστει? μετα πως θα την περασω?
ευχαριστω και περιμενω για να ξεκινησω..
ΥΓ. 1. η μπαταρια κραταει σε αυτην την ρομ??
2. αν δεν μαρεσει μπορω να ξαναγυρισω εδω που ειμαι στην MIUI Global 8.5.3.0 stamble?? οπως το αγορασα??
1000 ευχαριστω -
Δεν θα σβήσει με fr που θα κάνεις το zip της ρομ που θα βάλεις στο internal storage, για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς για να σου πούμε και στην official global rom γυρνάς με mi flash και fastboot rom σε fastboot mode.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες