SOS !! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ XIAOMI MI5 64GB 1 ΗΜΕΡΑΣ
-
-
Καλημερα δεν ειπα.Τραγικος.
Καλημερα!
Πρωινος γιατι μου εχει γινει εφιαλτης αυτο το πραγμα. Κινητο 3 ημερων και ασχολουμαι 10 ωρες τη μερα για να το φτιαξω.Θα με διωξει η γυναικα μου μονο με αυτο ασχολουμαι!
Αν εννοεις καποιο εξωτερικο αποθηκευτικο μεσο μονο εναν εξωτερικο σκληρο 1Τ εχω.
πρεπει παντως να ειναι θεμα προσανατολισμου γιατι καποιες φορες ανοιγω πχ το playstore και μου το δειχνει upside down. δε το κανει μονο στη καμερα -
Πριν ξεκινήσεις να σου πω ότι η μπαταρία του Μι5 πρέπει να είναι > 75%
Αφου δεν έχεις otg καλώδιο & usb stick (να πάρεις κάποια στιγμή δεν είναι κακή αγορά αυτά τα δύο). Λοιπόν Reboot -> TWRP -> Wipes -> Format Data & yes -> Back (main menu) Reboot -> REcovery
Οταν τελειώσει αυτό, συνδέεις το Mi5 με το pc σου και αντεγραψε στον εσωτ αποθηκευτικό χώρο την rom.
Οταν τελειώσει αυτό, πατάς Install & φλασαρεις την rom
Οταν τελειώσει αυτό Reboot -> Bootloader. Ελεγχος bootloader και αν χρειάζεται ξεκλειδωμα πάλι
fastboot reboot (στο cmd) και θα περιμένεις όσο χρειαστεί για να ανοίξει το Mi5.
Κατανοητό το κατεβατό? -
-
Ο/H famatzore έγραψε:
το βημα που θα συνδεσω το mi5 στο pc θα αντιγραψω τη ρομ δε καταλαβα. θα κανω κατι στο χυμα φακελο του τηλεφωνου που βλεπω απο τον υπολογιστη?
-
οκ προχωραω και σου λεω
-
στο βημα reboot/bootloader εχει μεινει στην οθονη fastboot με το λαγουδακι. τι κανω?
BODAI εξεπληξα τον εαυτο μου και τα εκανα ολα. περιμενω να ανοιξει to mi5 και θα σου πω!! -
Καλημέρα,όταν κάνει format data τα windows θα το βλέπουν το κινητό σαν MI5 σαν android ή κάπως αλλιώς ?"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Βodai ολα καλα ανοιξε κ εκανα τα κλασικα πρωτα settings
κανω τη διαδικασια που μου ειχες πει με το Supersu.zip?
αν ναι εκει στo install πως μπαινω μεσα στο zip της rom ωστε να κανω install το supersu?? επιλεγοντας τo zip δε μπαινω στα αρχεια παρα με οδηγει στην επομενη οθονη που κανουμε flash τη rom..... -
@famatzore δεν υπάρχει το Supersu.zip μέσα στο χυμα? Αν ναι απλά πας απο το TWRP -> Install (το επιλέγεις) -> Back (Main Menu) -> Wipes -> Advanced -> Τικ μόνο Cache & Dalvik/ART Cache -> Swipe -> Back (Main Menu) -> Reboot System και είσαι μια χαρά..
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες