Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Απ' όλα είχε (Ελληνικά, Play Store, κλπ) αλλά ήταν ήδη ανοιγμένο και σεταρισμένο.
Η αγορά έγινε 21/12/2016, όταν ακόμα δεν είχε βγει η official global και, όπως λένε και οι ίδιοι εδώ Gearbest, είχε (τώρα πια έχουν την official) δικιά τους ROM.
Παραθέτω και κάποια απ'τα σχόλια τους:
- By Jan Jan-16/2017 09:01:06Question:
why do you ship out your phones with a SellerROM/ShopROM, including appsniffers, ads, non-removable systemapps (facebook, china-apps,)? so u have to flash a original MIUI flash to get a clean phone..Reply::
Hello Jan,
Thank you for your feedback.
We send custom rom, because we need change it to the muti-langauge version for customer to use. Most of the customer can't use English or Chinese. - By Tiago Rodrigues Jan-16/2017 09:01:06Question:
Hi. The OS Miui 8 is global and official? And updates are automatics? ThksReply::
Hello Tiago,It is Chinese version. It does not support OTA upgrade.
Thanks for your attention. - By Danny Jan-16/2017 08:01:33Question:
Is the software original XIaomi or something else? Can I update the phone to a higher MIUI in case there is a higher version avalable?Reply::
Hello Danny,
The phone is a multilingual ROM. It does not support OTA updates. Thanks for your support and inquiry.
- By Jan Jan-16/2017 09:01:06Question:
-
Ωραία ξεκλείδωσε τώρα και μην το πεις ούτε του παπά, καλορίζικο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλημέρα σας... Παρατηρώ σήμερα αυτή την ειδοποίηση να βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι... Εχθές πειραματιζομουν από τον υπολογιστή με την εύρεση συσκευής για να δω τι γίνεται..
Στις ρυθμίσεις του κινητού είναι ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση.. πρέπει να κάνω κάτι ή είναι φυσιολογικό?
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
είναι κλειστό το gps και δεν μπορεί να κάνει εντοπισμό μάλλον, άνοιξε το gps και δες εάν φύγει η ειδοποίηση
-
-
Παιδιά, για κάντε έναν έλεγχο, μόλις σέταρα ένα prime με την Global Stable και είχε επιλογή για double tap awake της οθόνης στις ρυθμίσεις
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Παιδιά, για κάντε έναν έλεγχο, μόλις σέταρα ένα prime με την Global Stable και είχε επιλογή για double tap awake της οθόνης στις ρυθμίσεις
-
επιβεβαιώνω... Απλα θελει δουλεια ακόμη!!!
-
καλησπερα!εχω και εγω παρομοια απορια !
εκανα παραγγελια Xiaomi Redmi Note 4 Pro Helio X20 3GB 64GB Smartphone - Gray γραφει οτι ειναι official global rom support ota update δηλαδη οταν θα το παραλαβω με το καλο τι θα πρεπει να του κανω για να ειιναι κομπλε μπορει καποιος να βοηθησει καθως ειναι η πρωτη φορα ππου κανω αγορα κινητου απο κινα καθως και πρωτη φορα κινητο με χιαομι
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Ο/H sincer660 έγραψε:
καλησπερα!εχω και εγω παρομοια απορια !
εκανα παραγγελια Xiaomi Redmi Note 4 Pro Helio X20 3GB 64GB Smartphone - Gray γραφει οτι ειναι official global rom support ota update δηλαδη οταν θα το παραλαβω με το καλο τι θα πρεπει να του κανω για να ειιναι κομπλε μπορει καποιος να βοηθησει καθως ειναι η πρωτη φορα ππου κανω αγορα κινητου απο κινα καθως και πρωτη φορα κινητο με χιαομι
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
Αν είναι όντως official rom δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα -
ευχαριστω για την άμεση απαντηση !περιμενω πως και πως να ερθει σε 15 -30 εργασιμες μεχρι τοτε iphone 4 τα ζωα μου αργα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα